Filter
Masterat în Arte
Germania Pfarrkirchen Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Pfarrkirchen Germania 2019

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Pfarrkirchen în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Germania
Pfarrkirchen
Tip de studiu
Ritm
Deggendorf Institute of Technology

Turismul internațional generează miliarde de euro anual și este încă una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere. În funcție de afacere sau de plăcere, sectoarele o ... [+]

Turismul internațional generează miliarde de euro anual și este încă una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere. În funcție de afacere sau de plăcere, sectoarele ospitalității și managementului evenimentelor beneficiază, de asemenea, de - și contribuie la experiența - turismului internațional și sunt în mod inextricabil legate de acesta. Luarea în considerare a acestor zone asociate face ca sectorul general să fie mai profitabil și atractiv.

În acest grad postuniversitar, studenții își extind expertiza și își aprofundează cunoștințele despre industriile intersectoriale în sectorul sănătății și al turismului, cum ar fi spa-urile, centrele de prevenire, clinicile de reabilitare, centrele sportive, centrele de recreere, agrement și cultura. Următoarele tendințe turismului global vor fi incluse în acest program de masterat:... [-]

Germania Pfarrkirchen
Martie 2020
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză