Filter
Masterat în Arte
Germania Paderborn Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top in Paderborn Germania 2019

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. O diplomă de master 's pregătește pe elevi pentru a conduce sau de a gestiona. O diplomă de master 's pregătește, de asemenea, o persoană pentru o serie de preocupări prin studii de specialitate a unui câmp.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Paderborn este un oraș în statul Renania de Nord-Westfalia, Germania. Acesta este capitala districtului Paderborn. Acesta găzduiește multe din întreprinderile industriale din Germania, precum și companii de tehnologie a informației. Cel mai vechi și principala universitate din oraș este la Universitatea din Paderborn.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte in Paderborn în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Germania
Paderborn
Tip de studiu
Ritm
Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

Master Programul de Aprovizionare și Logistică de management * cu gradul de "Master of Arts" (MA) pregătește studenții bine înainte de a ... [+]

Studii Part-time pentru un Master of Arts

Gradul de master programe Aprovizionare și Logistică de management * cu gradul "Master of Arts" (MA) pregătește pe studenți bine înainte de aceasta, în Ambele companii nivel național și internațional funcție executivă responsabilă în domeniul percep Aprovizionare și Logistică. Aprofundarea educație de afaceri existente și completează studenților cu subiect specific, salariu complet metodic și cunoștințe praxistauglichem. Acest lucru este cu atât mai important mai târziu, deoarece acestea merită să rol important ca o legătură interdisciplinară în managementul întreprinderilor. Pentru aceasta, ei au nevoie de o viziune holistică de decizii de afaceri, ei dezvoltă prin programul de master. Această calificare este din ce în holistică a cererii pe piața muncii și forme de bază importantă pentru învățarea la locul de muncă. * În prezent, în procesul de acreditare... [-]

Germania Paderborn
Contactează şcoala
La zi
31 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză