Filter
Masterat în Arte
Germania Ludwigsburg Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Ludwigsburg Germania 2019

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Ludwigsburg în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Germania
Ludwigsburg
Tip de studiu
Ritm
University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Scopul programului de masterat este de a oferi o înțelegere mai profundă a structurilor administrative, juridice și sociale, inclusiv metodele lor, politica, economia și ... [+]

Scopul programului de masterat este de a oferi o înțelegere mai profundă a structurilor administrative, juridice și sociale, inclusiv metodele lor, politica, economia și cultura statelor membre ale Uniunii Europene și instituțiile europene în contextul avansarea integrării europene.

Programul vă oferă profesional, metodologic, calificările personale și sociale cheie care te fac să se potrivească pentru Europa. comunicare, aptitudini juridice, economice și organizatorice vă permite să participe în mod competent în integrarea europeană progresivă.

Care este grupul țintă al programului de Master?

Grupul țintă al programului de Master "Managementul administrativ european" sunt absolvenți, în special, o școală de administrație publică sau din domeniile de drept, economie sau științe sociale, - Pentru a se califica pentru o carieră legată de Europa, - pentru o carieră să înceapă cu puncte europene de referință în municipalități caută de stat, ministerele federale sau administrațiile europene, cu posibilitatea de acces la serviciul public superior, ONG-uri sau industrie.... [-]

Germania Ludwigsburg
Octombrie 2019
Engleză,Germană
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză