Filter
Masterat în Arte
Germania Lüneburg Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Caută Programe de MA De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Lüneburg Germania

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. O diplomă de master 's pregătește pe elevi pentru a conduce sau de a gestiona. O diplomă de master 's pregătește, de asemenea, o persoană pentru o serie de preocupări prin studii de specialitate a unui câmp.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Solicită Informații Masterate în Arte De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Lüneburg în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Masterat, Lüneburg, De învăţare la distanţă

Leuphana University of Luneburg

Arta si Managementul Culturii Master care urmeaza sa fie conduse de catre Scoala Profesionala si Institutul Goethe din 2018 este un nou program inovator de limba engleza, ... [+]

Arta si Managementul Culturii Master care urmeaza sa fie conduse de catre Scoala Profesionala si Institutul Goethe din 2018 este un nou program inovator de limba engleza, profesionala, de invatare la distanta, care va instrui profesionisti din toata lumea pentru a se ocupa de transformare proceselor din sectorul culturii.

Managementul cultural global cuprinzător, cu un accent cheie pe combinația interdisciplinară și transdisciplinară a studiilor culturale și de afaceri, se află în centrul programului. Veți analiza riscurile prezentate și oportunitățile oferite de evoluțiile actuale, cum ar fi schimbările demografice, digitalizarea și globalizarea în raport cu instituțiile culturale, și veți dezvolta strategii pe termen lung pentru a vă face organizația să se potrivească în viitor.... [-]

Germania Lüneburg
Octombrie 2019
La zi
Part time
4 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză