Filter
Masterat în Arte
Germania Lüneburg Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Lüneburg Germania 2019

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Lüneburg în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Leuphana University of Luneburg

Arta si Managementul Culturii Master care urmeaza sa fie conduse de catre Scoala Profesionala si Institutul Goethe din 2018 este un nou program inovator de limba engleza, ... [+]

Arta si Managementul Culturii Master care urmeaza sa fie conduse de catre Scoala Profesionala si Institutul Goethe din 2018 este un nou program inovator de limba engleza, profesionala, de invatare la distanta, care va instrui profesionisti din toata lumea pentru a se ocupa de transformare proceselor din sectorul culturii.

Managementul cultural global cuprinzător, cu un accent cheie pe combinația interdisciplinară și transdisciplinară a studiilor culturale și de afaceri, se află în centrul programului. Veți analiza riscurile prezentate și oportunitățile oferite de evoluțiile actuale, cum ar fi schimbările demografice, digitalizarea și globalizarea în raport cu instituțiile culturale, și veți dezvolta strategii pe termen lung pentru a vă face organizația să se potrivească în viitor.... [-]

Germania Lüneburg
October 2019
La zi
Part time
4 semestre
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză