MASTERSTUDIES

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Freiburg Germania 2021

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

În sud-vest a Germaniei odihnă Freiburg orașului. Ea are mine de argint în muntele Schauinsland care financiară și economică sprijină orașului. Acesta este acasa, la renumitul Albert Ludwig din Freiburg University alături de alte instituții de învățământ și de cercetare.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Freiburg în Germania 2021

rezultate găsite Filter

Ma e-limbă străină - predare engleză pentru elevii tineri (preșcolar și primar)

University of Education Freiburg
MA
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

E-LINGO este un part-time de doi ani post-universitare-învățare amestecat program de master care să conducă la o calificare în predarea limbii engleze tinerilor care învață. E ...

Citeste mai mult