Filter
Masterat în Arte
Germania Freiburg Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top in Freiburg Germania 2019

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

În sud-vest a Germaniei odihnă Freiburg orașului. Ea are mine de argint în muntele Schauinsland care financiară și economică sprijină orașului. Acesta este acasa, la renumitul Albert Ludwig din Freiburg University alături de alte instituții de învățământ și de cercetare.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte in Freiburg în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University of Education Freiburg

E-LINGO este un part-time de doi ani post-universitare-învățare amestecat program de master care să conducă la o calificare în predarea limbii engleze tinerilor care înva ... [+]

E-LINGO este un part-time de doi ani post-universitare-învățare amestecat program de master care să conducă la o calificare în predarea limbii engleze tinerilor care învață. E-LINGO oferă, de asemenea, de atribuire master acces la cursuri de gradul în formarea cadrelor didactice și de cercetare la nivel universitar.

Ceea ce face ca e-LINGO speciale? E-LINGO este un program de master bine stabilit, care dispune de cadre didactice calificate cu succes a limbii engleze pentru tinerii cursanți pentru mai mult de un deceniu. S-a primit recenzii excelente și a fost folosit ca model pentru alte cursuri de calificare a cadrelor didactice de învățare combinată.

Recunoaște experiența profesională ... [-]

Germania Freiburg
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză