Filter
Masterat în Arte
Germania Erlangen Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Erlangen Germania 2019

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Erlangen în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Elementul idiomatic al limbii: gramatica de construcții, teoria valenței, cercetarea privind colocarea și idiomaticity. ... [+]

Conținutul programului de studii

Maestrul FAU de Studii Arts în limba engleză este un program de grad, cu accent pe cercetare. Acesta oferă în studiul aprofundat al limbii engleze și literaturile și culturile Marii Britanii și Irlandei (precum și alte țări vorbitoare de limbă engleză). Cursul de studiu este modularizat și încurajează o specializare într-una dintre cele două următoarele domenii:

Specializarea Cultură și literatură

Modul introductiv: Cultură / Lingvistică / Literatură Modulul electiv Modul de bază: Cultură / Lingvistică / Literatură Modul de master wildcard Teza de masterat

Specializarea Lingvistică și lingvistică aplicată... [-]

Germania Erlangen Nuremberg
Octombrie 2019
Engleză,Germană
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză