Filter
Masterat în Arte
Germania Calw Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Calw Germania 2019

Un MA, sau o diplomă de Masterat în Arte, este obținut de către studenții care au terminat un program de unul sau doi ani de studiu legat de istorie, limba engleză sau alte subiecte legate de arte și științe umane. Studiile de MA sunt adesea o combinație de cercetare și cursuri teoretice.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Calw în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Germania
Calw
Tip de studiu
Ritm
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Esti interesat de mass-media? Știi că comunicarea este de o importanță centrală în societate și să se străduiască să fie un lider? Apoi, programul de gradul de master Man ... [+]

Ia pe roluri de conducere în comunicare

Esti interesat de mass-media? Știi că comunicarea este de o importanță centrală în societate și să se străduiască să fie un lider? Apoi, programul de gradul de master Management Media și Comunicare Publică este locul ideal pentru tine!

Programul de master de la Universitatea SRH de Economie și mass-media Calw este un curs interdisciplinar, cu un accent pe mass-media, de comunicare, management și administrarea afacerilor.

Programul își propune să ofere competențe mass-media din diferite perspective de module individuale și astfel pentru diferite profesii legate de media calificate. Scopul este de a oferi o înțelegere aprofundată a diferitelor priorități.... [-]

Germania Calw
Contactează şcoala
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză