Program de Masterat în Arte în Würzburg Germania

Programe de Masterat în Arte de Top în Würzburg Germania 2018

Masterat

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. O diplomă de master 's pregătește pe elevi pentru a conduce sau de a gestiona. O diplomă de master 's pregătește, de asemenea, o persoană pentru o serie de preocupări prin studii de specialitate a unui câmp.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Localitatea Würzburg este capitala Franconiei Regierungsbezirk de Jos situat în Bavaria, Germania. Acesta găzduiește o comunitate mare, care este format din mai mult de 133.000 de locuitori, alături de numeroase instituții acreditate de cercetare și științe.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Würzburg în Germania 2018

Citește Mai Mult

Master Of Arts în Asistența Socială Internațională, Cu Refugiați și Migranți

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
Campus Cu normă întreagă 3 semestre March 2018 Germania Würzburg Schweinfurt + 1 mai mult

Programul de masterat "Asistență Socială International cu Refugiați și Migranți" este o aplicație-orientate, consecutiv, în ceea ce privește conținutul și partajarea program de studiu orientat pe plan internațional în limba engleză. [+]

Programul de masterat "Asistenta Sociala International cu Refugiați și Migranți" este un orientată pe plan internațional program de studiu în limba engleză, consecutive, în ceea ce privește conținutul și partajarea orientate spre aplicație.

Acest curs de studii se adresează potențialilor studenți care doresc să facă o contribuție prin academică calificare aplicare orientate în domeniul asistenței sociale, cu scopul de a - sprijin și să împuternicească refugiaților și imigranților într-un context național, precum și pentru a favoriza integrarea lor în societatea gazdă sau deschiderea interculturală a serviciilor de bază și a administrației publice; Acest lucru este deosebit scop câștigarea de experți străini și medii lor lingvistice, culturale și religioase pentru asistență socială din Germania; - Și asume și să organizeze asistența pentru refugiați în centrele de azil hotspot ale Uniunii Europene sau taberele de refugiați de UNHCR în regiunile de origine și de tranzit într-un context european și internațional, pentru a asigura accesul ordonat la protecția refugiaților și a oferi o perspectivă a persoanele afectate în astfel de facilități.... [-]