Program de Masterat în Arte în Stuttgart Germania

Programe de Masterat în Arte de Top în Stuttgart Germania 2018

Masterat

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Stuttgart este nu doar al șaselea oraș ca mărime din Germania, dar, de asemenea, capitala statului Baden-Wurttemberg. Orașul are o populație numeroasă și o istorie bogată în industria de automobile. Ea are mai mult de șapte instituții publice mari de învățământ superior.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Stuttgart în Germania 2018

Citește Mai Mult

Master in Business

Macromedia University of Applied Sciences
Campus Cu normă întreagă 3 - 4 semestre March 2018 Germania Munchen Stuttgart + 1 mai mult

[+]

Universitatea cu diplomă universitară cu cel puțin 180 de ECTS (eligibile pentru semestru).

Programele de masterat încep ulterior în luna martie. În mod alternativ, studenții cu mai puțin de 210 ECTS pot face un semestru online, începând cu luna martie, împreună cu programul lor de masterat.

Durata programului

Toate programele de masterat încep în luna martie și sunt oferite ca programe full-time cu o durată de trei semestre (1,5 ani). Prelegerile MA au loc de obicei trei zile pe săptămână în timpul orelor de curs.

Taxe de curs

Master EU: suma de 6000 € pe semestru plus o taxă de înregistrare unică de 500 € * Masterat Non-UE: € 6.000 Suma tranșă pe semestru, plus one-off taxă de înregistrare € 750 * ... [-]

Ma Comunicare La Nivel Mondial

Tilburg University
Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Germania Stuttgart

Global Communication este o reînnoită, pe deplin piesa învățat limba engleză a programului de Master în Studii de Cultură. Vei invata sa inteleaga provocarile de comunicare ale vieții în vremuri de globalizare și superdiversity, modul în care această comunicare între culturi și sub-culturi afectează oamenii care se referă, precum și modul în care educația și elaborarea de politici pot îmbunătăți aceste contacte și de a facilita colaborarea. [+]

comunicare globală

Global Communication este o reînnoită, pe deplin piesa învățat limba engleză a programului de Master în Studii de Cultură. Vei invata sa inteleaga provocarile de comunicare ale vieții în vremuri de globalizare și superdiversity, modul în care această comunicare între culturi și sub-culturi afectează oamenii care se referă, precum și modul în care educația și elaborarea de politici pot îmbunătăți aceste contacte și de a facilita colaborarea.

De ce Comunicare Global in Tilburg?

Viața modernă este grav afectat de globalizare. Între leagăn și mormânt întâlnim mii de situații în care interacționăm cu oameni care nu împărtășesc același fundal. Suntem mai mobili, nu stau în același loc și contactele noastre de zi cu zi se întind mai multe grupuri sociale diferite.... [-]