Program de Masterat în Arte în Freiburg Germania

Programe de Masterat în Arte de Top în Freiburg Germania 2018

Masterat

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

În sud-vest a Germaniei odihnă Freiburg orașului. Ea are mine de argint în muntele Schauinsland care financiară și economică sprijină orașului. Acesta este acasa, la renumitul Albert Ludwig din Freiburg University alături de alte instituții de învățământ și de cercetare.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Freiburg în Germania 2018

Citește Mai Mult

Ma E-limbă Străină - Predare Engleză Pentru Elevii Tineri (preșcolar și Primar)

University of Education Freiburg
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Germania Freiburg

E-LINGO este un part-time de doi ani post-universitare-învățare amestecat program de master care să conducă la o calificare în predarea limbii engleze tinerilor care învață. E-LINGO oferă, de asemenea, de atribuire master acces la cursuri de gradul în formarea cadrelor didactice și de cercetare la nivel universitar. [+]

E-LINGO este un part-time de doi ani post-universitare-învățare amestecat program de master care să conducă la o calificare în predarea limbii engleze tinerilor care învață. E-LINGO oferă, de asemenea, de atribuire master acces la cursuri de gradul în formarea cadrelor didactice și de cercetare la nivel universitar.

Ceea ce face ca e-LINGO speciale? E-LINGO este un program de master bine stabilit, care dispune de cadre didactice calificate cu succes a limbii engleze pentru tinerii cursanți pentru mai mult de un deceniu. S-a primit recenzii excelente și a fost folosit ca model pentru alte cursuri de calificare a cadrelor didactice de învățare combinată.

Recunoaște experiența profesională ... [-]