close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate Programele de MA în Geografie 2020 în Statele Unite ale Boston în Statele Unite ale Americii

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.Științele geografice reprezintă un domeniu care cuprinde activitatea umană și fizica planetei Pământ. Studiile în acest domeniu pot include interacțiunea dintre cele două, dar și tehnologia folosită în analiza datelor.Statele Unite ale Americ… Citeste mai mult

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Științele geografice reprezintă un domeniu care cuprinde activitatea umană și fizica planetei Pământ. Studiile în acest domeniu pot include interacțiunea dintre cele două, dar și tehnologia folosită în analiza datelor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Fiind capitala din Massachusetts, Boston este foarte metropolitane si acasa, la peste 6 milioane de oameni. Este un centru de educație, cu peste 100 de colegii și universități pentru a participa.

Solicită Informații Programe de MA în Geografie în Statele Unite ale Boston în Statele Unite ale Americii 2020

Citește mai puţin
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Boston University Graduate School of Arts & Sciences
Boston, Statele Unite ale Americii

Cu un master în telecomandare

Cu un master în telecomandare -
MA
Normă întreagă
2 semestre
Engleză
Sept 2020
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici

Related fields of study