Program de Masterat în Arte în Kotka Finlanda

Programe de Masterat în Arte de Top în Kotka Finlanda 2018

Masterat

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Finlanda, oficial Republica Finlanda, este o țară nordică situată în regiunea Fennoscandian din Europa de Nord.

Kotka este un oraș important port la gura de vărsare a râului Kymi în Finlanda. Acesta este situat pe coasta de Golful Finlandei. Ea are peste 50.000 de locuitori.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Kotka în Finlanda 2018

Citește Mai Mult

Maestru Al Culturii Si Artelor - Proiectare

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Online şi campus combinate 3 semestre August 2018 Finlanda Kouvola Kotka Mikkeli + 1 mai mult

Domeniul de aplicare al programului de gradul este de 60 cr, dintre care 30 CR este pentru teza proiectului de dezvoltare. Studiile de ultima aproximativ 1.5 ani [+]

Master Of Cultura si Arte - Proiectare

&nbsp

Mai mare Universitatea de Stiinte Aplicate diploma in design

&nbsp

Domeniul de aplicare al programului de gradul este de 60 cr, dintre care 30 CR este pentru teza proiectului de dezvoltare. Studiile de dura aproximativ 1,5 ani.

&nbsp

Limba de predare este engleza. Studiile vor începe în toamna anului 2012, 18 de locuri de studenți.

&nbsp

Program de gradul este desemnat pentru studenții care au un grad de licență, fie în design industrial, tehnologie, afaceri, arhitectura de interior sau de altă natură aplicabile grad academic, împreună cu un minim de trei ani de experiență de lucru de viață după finalizarea gradul lor de licență. ... [-]