Program de Masterat în Arte în Joensuu Finlanda

Programe de Masterat în Arte de Top în Joensuu Finlanda 2018

Masterat

Studiile de masterat sunt mai versatil decât studiilor doctorale și au o gamă largă de aplicații profesionale și academice. Potrivit Departamentul american al Educației, trei tipuri de programe de masterat exista cercetare, profesionale, și terminale. Cele mai populare tipuri de masterat sunt Master of Arts (MA) și Master of Science (MS), într-un amestec de domenii subiect.

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Joensuu este situat în regiunea de est a Finlandei. Acesta este un municipiu în Carelia de Nord, cu o populatie de peste 70.000 de oameni. Acesta este acasa, la Universitatea din Joensuu.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Joensuu în Finlanda 2018

Citește Mai Mult

Master în Limba și Cultura Engleză

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Campus Cu normă întreagă 2 - 2 anii August 2018 Finlanda Joensuu

Acest program, predat în întregime în limba engleză și destinat solicitanților internaționali, încearcă să ofere o oportunitate de a studia limba engleză dintr-o varietate de perspective literare și lingvistice. Gradul constă în cursuri și o teză de cercetare. Obiectivele programului includ o înțelegere aprofundată a studiilor de limba engleză contemporane; creșterea gradului de conștientizare a dezbaterilor cheie în lingvistică contemporană și studii literare; și capacitatea de a efectua cercetări independente. [+]

MDP în limba și cultura engleză

Acest program, predat în întregime în limba engleză și destinat solicitanților internaționali, încearcă să ofere o oportunitate de a studia limba engleză dintr-o varietate de perspective literare și lingvistice. Gradul constă în cursuri și o teză de cercetare. Obiectivele programului includ o înțelegere aprofundată a studiilor de limba engleză contemporane; creșterea gradului de conștientizare a dezbaterilor cheie în lingvistică contemporană și studii literare; și capacitatea de a efectua cercetări independente. Există în general 15 locuri de studiu disponibile pentru studenții internaționali. În timpul studiilor, studenții vor fi specializați în lingvistică sau studii literare și culturale. Departamentul are domenii de forță recunoscute pe plan internațional atât în ​​domeniul lingvisticii, cât și al studiilor literare. În lingvistică, acestea includ dialectologia, contactul lingvistic, variația limbajului și schimbarea, pragmatica și bilingvismul. În studiile literare și culturale, domeniile de forță ale Departamentului includ literatura postcoloniană și etnică, literatura americană, ficțiunea populară și ficțiunea contemporană.... [-]