Filter
Masterat în Arte
Filipine Dumaguete Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Dumaguete Filipine 2019

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Filipine, oficial cunoscut sub numele de Republica Filipine, este un stat suveran în sud-estul Asiei, în vestul Oceanului Pacific. Limba engleză este una din limbile oficiale ale Filipine și este un subiect obligatoriu în toate școlile.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Dumaguete în Filipine 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Silliman University

Departamentul de Psihologie oferă grad Master of Arts în Psihologie majore în Industrial / Psihologie Organizationala. Acest program își propune să pregătească profesioni ... [+]

Departamentul de Psihologie oferă gradul Master of Arts în Psihologie majore în Industrial / Psihologie Organizationala.

Acest program își propune să pregătească profesioniști pentru a utiliza cunoștințele lor in stiinta de baza psihologiei în activitatea lor, fie în industrie, școală, guvern, agențiile comunitare, sau setarea clinice. Cursurile sunt organizate în jurul teoriile și principiile comportamentului uman, cu un accent pe cultura locală și aplicarea practică.

Un test de admitere general, este administrat și un interviu solicitant se efectuează. Formare și experiență de muncă sunt un avantaj suplimentar. Acreditările academice universitare sunt evaluate. ... [-]

Filipine Dumaguete
Noiembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Silliman University

Elevii majoring în Creative Writing pot opta să depună artă (poezii sau povesti, o piesă de teatru sau un roman) ca teza lor. ... [+]

Elevii majoring în Creative Writing pot opta să depună artă (poezii sau povesti, o piesă de teatru sau un roman) ca teza lor. Este, în general, necesară o introducere critică substanțială la o astfel de teză.

Analiză cuprinzătoare

Toți candidații pentru MA în limba engleză cu concentrare în literatură și creative writing trebuie să treacă două examene înainte de a se înscrie la Teza de scriere. Un examen se bazează pe o listă de lectură comună a tuturor acestor programe. Cea de a doua examinare este în zona de concentrare. În cadrul engleză și americană Literatura, următoarele pot fi alese:

Începutul literaturii engleze Engleză ... [-]
Filipine Dumaguete
Noiembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză