Filter
Masterat în Arte
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de MA în Energie

Termenul MA reprezintă Master of Arts. O diplomă de master este, de obicei, următorul nivel de diplomă obținut după terminarea programului de licență. Master of Arts ar putea să se axeze pe studiile științelor umaniste.

Ce este un MA în Energie? Acest tip de diplomă poate implica studii privind utilizarea energiei și impactul pe care îl are asupra lumii. Când lucrați pentru acest grad, puteți studia o gamă largă de subiecte care pot include schimbările climatice, studiile de mediu și gestionarea energiei. O multitudine de cursuri se pot concentra pe modul în care energia poate fi utilizată eficient și cum dependența de utilizarea nereducabilă a resurselor poate afecta lumea în anii următori.

Munca pe care o faci pentru a obține acest grad vă poate oferi abilități de management care se pot aplica aproape orice carieră. De asemenea, puteți învăța abilitățile tehnice specifice necesare pentru locurile de muncă care implică energie și puteți cunoaște proceduri de siguranță specifice, astfel încât să știți ce să faceți într-o situație de urgență care implică energie.

În funcție de situația în care îndepliniți toate condițiile pentru un Master în Energie sau dacă trebuie să completați un alt grad înainte de a lucra pentru acesta, costul poate fi destul de diferit. Costurile pot varia, de asemenea, de la școală la școală.

Cu un Master în Energie, vă puteți aștepta să lucrați cu companii care manipulează și produc energie. Puteți lucra ca administrator pentru una dintre aceste organizații sau ca cercetător. Există multe oportunități disponibile pentru a lucra în domeniul energiei verzi, cum ar fi energia eoliană și solară. Puteți studia noi metode de utilizare a acestor tipuri de energie sau de lucru pentru a supraveghea utilizarea lor într-o companie.

Fie că sunteți în căutarea unor cursuri online sau doriți să participați la o școală fizică, pot fi disponibile multe oportunități. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Energie

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

"Dezvoltarea durabilă și managementul strategic în domeniul energetic" Programul de masterat (cu absolvenții specializați în management) se desfășoară în comun ... [+]

Profilul programului

"Dezvoltarea durabilă și managementul strategic în domeniul energetic" Programul de masterat (cu absolvenții specializați în management) se desfășoară în comun cu Universitatea St Andrews, una dintre cele mai vechi și mai importante universități britanice care, în decursul istoriei sale de șase sute de ani, a câștigat reputația un centru educațional și de cercetare de nivel mondial.

Programul oferă o oportunitate unică pentru cinci ruși și cinci studenți britanzi de a deveni experți atât în ​​domeniul energiei durabile, cât și al managementului strategic în domeniul energiei. Absolvenții primesc două diplome și două diplome de master: diploma de masterat în dezvoltarea durabilă a Universității St Andrews și diploma de master în management în cadrul Universității MGIMO (Master of Arts in Management).... [-]

Rusia Odintsovo Regatul Unit Sfântul Andrews
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză