21 MA Programe în Emiratele Arabe Unite for 2024

MA Programe în Emiratele Arabe Unite for 2024Filter
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    2 ani

    Amestecat

    Engleză

    La Universitatea din Manchester, credem că educatorii sunt influențatori puternici și au voci importante într-o lume care se globalizează rapid. Este intenția noastră de a împuternici liderii educaționali să facă față provocărilor dificile în globalizarea spațiilor educaționale cu compasiune și competență.

    • Potsdam, Germania
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    2 semestre

    În campus

    Engleză

    În programul nostru de master Visual & Experience Design, studenții vor dobândi o înțelegere a inovațiilor în interacțiunile digitale, computaționale și fizice care pătrund în viața noastră de zi cu zi. Toate subiectele vor fi livrate în grupuri secvenţiale, permiţând studenţilor să însuşească şi să aplice teorii în contexte reale, precum şi să imagineze scenarii complet noi.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    1 an

    Amestecat

    Engleză

    Programul de masterat în relații internaționale de la London Metropolitan University, Marea Britanie, oferă studenților o înțelegere cuprinzătoare a aspectelor cu mai multe fațete ale afacerilor globale, promovând o înțelegere mai profundă, o conștientizare mai largă și aplicabilitate practică. Prin studiul unor subiecte diverse, prin analiza studiilor de caz și prin implicarea în cercetare, studenții dobândesc cunoștințele și abilitățile necesare pentru a naviga și a prospera în lumea noastră care se globalizează rapid.

    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Gradul de marketing MA (Hons) acreditat de Chartered Institute of Marketing (CIM) de la Școala de Afaceri din Edinburgh a Universității Heriot-Watt este conceput pentru a vă dota cu cunoștințele și abilitățile de care veți avea nevoie pentru a prospera atât în studiile academice, cât și în practica profesională într-o zonă interesantă. și domeniul dinamic al marketingului.

    • Potsdam, Germania
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Acest nou program de master „Innovation Design Management” este poziționat chiar la intersecția dintre design și afaceri. Vrea să formeze persoane care acceptă provocări complexe, rapide și care adoptă o abordare integrată cu strategii care combină cele mai bune din design, afaceri și tehnologie.

    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Prezentare generală Masteratul în finanțe este axat pe capacitatea de angajare a absolvenților în sectorul financiar în sensul său cel mai larg. Cursul este o diplomă de specialitate care răspunde la creșterea rapidă a serviciilor financiare globale. Este deosebit de potrivit pentru cei care doresc să intre în sectorul bancar sau al managementului investițiilor, atât la nivel național, cât și internațional, acoperind o gamă largă de subiecte de specialitate relevante în finanțe. În timp ce studiază această diplomă, studenții vor avea ocazia să-și îmbunătățească abilitățile de angajare prin utilizarea terminalului Bloomberg de ultimă generație al lui Heriot-Watt, situat la etajul Enterprise al campusului din Dubai, care constă și într-o sală de tranzacționare live. și o facilitate de incubare a afacerilor care oferă studenților experiență practică de învățare. Acreditare Universitatea Heriot-Watt este acreditată ca partener Bloomberg Experiential Learning, recunoscându-ne ca lider în învățarea experiențială în domeniul finanțelor. Afiliere CFA Acest program este afiliat cu Chartered Financial Analyst Institute. Această recunoaștere stea de aur implică faptul că studenții care urmează acest program cu Heriot-Watt University Dubai vor acoperi toate cursurile din gradul lor Pathways pentru a finaliza cu succes examenul CFA de nivel 1. Certificare CISI Studenții de la Master Finance ai programului vor avea ocazia să obțină Certificarea internațională în managementul averilor și investițiilor (ICWIM) oferită de Chartered Institute of Securities & Investments (CISI, Marea Britanie). Programul ICWIM este mandatat de majoritatea autorităților de reglementare a pieței de capital din CCG, cu oportunități excelente pentru studenții calificați de a căuta oportunități de stagiu în timp ce tranzitează de la anul 3 la 4. Acest lucru este specific Dubaiului și ar merge bine pentru a atrage studenți cu potențialul său. spre oportunități de internship.

    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de MA (Hons) în Managementul Afacerilor Internaționale permite studenților să dezvolte cunoștințe de specialitate și abilități interpersonale necesare pentru a prospera într-o configurație de afaceri. Acest program oferă o gamă largă de prelegeri dinamice, tutoriale și ateliere interactive și este predat de cadre universitare de top ai Școlii de Afaceri din Edinburgh.

    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul nostru de contabilitate și finanțe de afaceri este un grad de specialitate, potrivit în special celor care doresc să intre în profesia contabilă, servicii financiare sau management financiar. Valoarea acestor studii este recunoscută și de organismele profesionale de contabilitate care oferă scutiri de examinare.

    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Arhitectura și Designul de Interior MA explorează relația simbiotică emergentă dintre "designul interior" și "arhitectura interioară" în înțelegerea, realizarea și implementarea spațiilor interioare inovatoare.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program va dezvolta înțelegerea de către studenți a celor mai bune practici în SEND și furnizarea de educație incluzivă. Elevii vor dobândi o înțelegere a dispozițiilor, strategiilor și politicilor locale și internaționale SEND. În plus, vor fi explorate influențele socio-culturale mai largi asupra furnizării SEND, inclusiv influența contextului cultural și istoric. Elevii vor putea evalua resursele și sprijinul necesar copiilor cu nevoi educaționale speciale și dizabilități și vor putea planifica educația incluzivă în sala de clasă. De asemenea, studenții vor putea să proiecteze, să comunice, să implementeze și să gestioneze prevederi incluzive pentru o instituție de învățământ. Ca parte a acestui program, studentul va analiza critic cercetările și dovezile în practica, politica și implementarea SEND și va fi capabil să prezinte și să explice politicile și cele mai bune practici în educația incluzivă în contexte locale și internaționale. În cele din urmă, studenții vor fi încurajați să dezvolte abilități de conducere și management legate de coordonarea, livrarea, parteneriatul și managementul SEND.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program oferă studenților oportunități de a analiza critic și de a evalua integrarea tehnologiei în mediul clasei K-16. Elevii vor examina barierele din calea integrării tehnologiei în mediile educaționale, cu implicații pentru politici și dezvoltare profesională. De asemenea, studenții vor deveni lideri educaționali inovatori care sunt capabili să identifice tendințele viitoare ale tehnologiei, să evalueze instrumentele digitale și să conducă schimbări la nivelul întregului sistem legate de integrarea tehnologiei în școli. Ca parte a acestui curs, studenții vor analiza critic dezvoltarea abordărilor tehno-pedagogice inventive și avansate ale predării și învățării într-un mediu școlar și vor planifica și aplica aceste abordări în sălile de clasă. Sunt analizate și evaluate inovațiile în tehnologia disruptivă și adaptativă și difuzarea ideilor care favorizează și îmbunătățesc rezultatele învățării elevilor în sala de clasă digitală.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Master of Arts (MA) în securitate și studii strategice oferit la American University in the Emirates (AUE) este un program interdisciplinar riguros care combină atât teoria, cât și practica. Identifică, analizează și abordează provocările și amenințările de securitate actuale și emergente. Programul pregătește studenții prin cursuri educaționale și de cercetare pentru poziții naționale și internaționale. Standardele curriculare ale programului sunt încadrate în conformitate cu QF of Emirates nivel 9 și standardele CAA. Studenților absolvenți li se oferă cunoștințe largi, dar și specializate în afaceri regionale și globale, de securitate și strategice. Elevii cu o abordare și cunoștințe interdisciplinare, dar și experiențe legate de muncă sunt binevenite să aplice. Masterul în studii de securitate și strategie este conceput pentru profesioniști și absolvenți calificați academic, cu licență sau alte diplome superioare din domeniul Relațiilor internaționale, științe politice, studii internaționale, securitate și studii strategice, drept, științe umane sau o relație strânsă sau inter-legată domenii precum comunicarea și afacerile cu specializare în securitate, strategie și afaceri internaționale.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program de învățământ superior de masterat are scopul de a atrage pe cei interesați de studiul învățământului superior ca domeniu propriu de studiu. Programul este conceput pentru a include o gamă inovatoare de module care oferă o expunere largă la studiile din învățământul superior și reflectă peisajul în schimbare al învățământului superior. Se bazează pe patru piloni on-epistemologici ai; filozofie, psihologie, politici și practici pedagogice și impactul lor asupra arenelor instituționale, naționale și globale.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Diplomația este o artă. Diplomații ar trebui să fie echipați cu cunoștințe, cultură, delicatețe și eficiență în abilitățile de negociere și să aibă capacitatea de a facilita comunicarea și de a rezolva posibilele dispute și provocări. Este crucial să fii abil. Pentru a fi bine echipat cu cunoștințe tactice și operaționale, mențineți eficiența analizei și orientării politicii; să aibă etică și să respecte moralitatea și standardele naționale și internaționale. Fii un explorat și un comerciant, fii vizionar și devine un lider. Permiteți gândirea critică care va duce la povești de succes. Faceți visele să devină realitate urmând un grad care vă conduce la o carieră internațională. O carieră globală începe cu începutul studiilor dvs. la Colegiul de Securitate și Studii Globale (CSGS).

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză, Avestan

    Master of Arts in Translation (engleză-arabă-engleză) este un program interdisciplinar unic care include cursuri orientate spre cercetare bazate pe teorie, dezvoltând în același timp abilități practice și critice. Oferă un mediu internațional cu lectori și studenți din peste 15 țări