Program de Masterat în Arte în Basel Elveţia

Programe de Masterat în Arte de Top în Basel Elveţia 2018

Masterat

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. O diplomă de master 's pregătește pe elevi pentru a conduce sau de a gestiona. O diplomă de master 's pregătește, de asemenea, o persoană pentru o serie de preocupări prin studii de specialitate a unui câmp.

Elvetia, oficial Confederația Elvețiană, este o republica parlamentara federal format din 26 de cantoane, cu Berna ca sediu al autorităților federale. Independența și neutralitatea Elveției 's au fost mult timp onorat de către marile puteri europene. Elveția este o economie pașnică, prosperă și stabilă de piață modernă, cu rată scăzută a șomajului.

Basel este de origine din cea mai veche universitate Elveția 's, datând din secolul al 15-lea. Unii dintre cei mai mari oameni de știință din toate timpurile s-au terminat școlarizarea lor acolo - sa 's menționa doar Paracelsus, Bernoulli, Erasmus, Euler și Nietzsche. Este 'nu e totul despre vechea glorie - acestea sunt încă produc mari oameni de știință și brevete.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Basel în Elveţia 2018

Citește Mai Mult

Master Of Arts în Comunicare Vizuală și Cercetare Iconică

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Elveţia Basel

Combinația de practică iconic, teorie iconic, și de cercetare iconic formează profilul MA în comunicare vizuală și Iconic de cercetare. [+]

Comunicare vizuală Institutul HGK FHNW, în Basel oferă programele acreditate la nivel internațional privind Licență, masterat și doctorat reflectând bogata tradiție a Școlii de Design de la Basel, în special, și Swiss Design grafic în general.

Orașul Basel, situată în trinational Renania de valea râului, este un mediu cultural unic, cu acces facil la Franța și Germania.

În timp ce cursul nostru de licență se concentrează pe studenților capacitatea de a efectua un proces creativ, programele noastre de masterat straduim sa va prelungi elevilor de vocabular design individual și să ajungă la un nivel mai ridicat de reflexie prin capacitatea studenților de a include cunoștințe și metodologii de discipline științifice în procesul de creație. Va oferim o Master Of Arts în Comunicare vizuală și Cercetare Iconică și un Maestru internațional de design, Care ne desfășurăm în colaborare cu Universitatea Illinois din Chicago. ... [-]