MASTERSTUDIES

Vezi toate Programele de MA în Educație muzicală în Republica Cehă 2020/2021

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Primar concentrat pe dezvoltarea cunoștințelor și abilităților necesare pentru ca indivizii să fie educatori competenți ai muzicii, educația muzicală poate fi o modalitate excelentă pentru profesori de a-și îmbunătăți abilitățile. Acestea pot include concepte precum teoria muzicii, compoziția, performanța și istoria.

Republica Cehă, este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Țara este mărginită de Germania la vest, Austria la sud, Slovacia la est și Polonia la nord. Capitalul său și cel mai mare oras, cu 1,3 milioane de locuitori, este Praga.

Programe de MA Top în Educație muzicală în Republica Cehă 2020/2021

1 Rezultate din Educație muzicală, Republica Cehă Filter

Master în formarea cadrelor didactice de la disciplinele generale la nivelul liceelor inferioare și superioare Language Language - Music

Charles University Faculty of Education
MA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Expertiza principală predată în cadrul studiului de masterat se bazează pe programul precedent de studii BA și constă într-un set de discipline lingvistice, literare și didact ...

Citeste mai mult