MASTERSTUDIES

Compară 2 Programe de MA în Economia afacerilor

Un Master of Arts este un tip specific de gradul de master, care poate fi urmărit după o diplomă de licență. Acest grad este adesea asociat cu programe care să se concentreze pe limba engleză, istorie sau alte domenii umaniste. Un absolvent cu MA este adesea de așteptat să aibă cunoștințe tehnice mai mare, capacitatea de a comunica prin scris și o înțelegere a tehnicilor de cercetare.

Ce este un MA în Economie de afaceri? O MA în Economie de afaceri explorează relația dintre piețele globale de capital și a macroeconomiei internaționale. Cursurile necesare pentru absolvire poate varia de la o instituție la alta, dar vă puteți aștepta să ia cursuri ca și elemente esențiale de finanțe, finanțe internaționale, fuziuni și achiziții, economie de conducere sau de comerț internațional. Multe programe de economie de afaceri combina de cercetare, cursuri, eseuri, examene, proiecte de grup și o teză pe tot parcursul studiului.

Odată ce ați absolvent cu acest tip de grad, puteți fi eligibil pentru un salariu mai mare sau de promovare. Elevii cu o diplomă de master au adesea o înțelegere mai profundă a cunoștințelor teoretice și tehnice legate de economie de afaceri.

Este greu de identificat costul de școlarizare pentru un masterat în Economie de afaceri. Prețul ar putea varia foarte mult de la o instituție la alta. În cazul în care locuiți în prezent și modul în care doriți să luați clase pot juca, de asemenea, un rol important în ceea ce va costa gradul.

Cu un MA în Economie de afaceri, o serie de oportunități pot deveni disponibile. De exemplu, ai putea lua o poziție economist cu o bancă, piața financiară, agenție de asigurare sau o altă instituție financiară. Unii elevi folosesc acest grad ca o piatră de temelie la clasele de doctorat. Dacă este cazul, ar putea fi chiar eligibil pentru o poziție bazată pe cercetare. Carierele disponibile sunt aproape la fel de variate ca cursurile oferite.

După ce face un pic de cercetare, trebuie să se aplice o școală.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

2 Rezultate din Economia afacerilor Filter

Master of Arts în Management, cu specializare în economia și managementul afacerilor mici (SBE & M)

Gdańsk University of Technology
MA
Oct 2021
<
Normă întreagă
<
4 semestre
09 Iul 2021
Engleză
Campus

Una dintre trăsăturile distinctive ale acestui program este caracterul său internațional; învățarea într-un astfel de grup intercultural este un mare avantaj. Permite studenți ...

Citeste mai mult

Dezvoltarea afacerii

Hochschule Aalen
MA
Oct 2021

Intrare în carieră sau masterat și dacă da, care? Master Business Development sau MBD pe scurt, ce altceva? Cel puțin asta spun studenții și absolvenții Master Business Develo ...

Citeste mai mult