close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MA în Dramă

Un Master of Arts este de obicei câștigat după absolvirea unei diplome de licență. De obicei, este nevoie de doi ani de studiu și vă permite să vă concentrați asupra unei anumite zone de interes în domeniul artelor și umaniste. În multe profesii, este considerat un grad terminal. S-ar putea să te întrebi, ce este un MA în Drama? Acest grad cuprinde multe sub-specialități și ar… Citeste mai mult

Un Master of Arts este de obicei câștigat după absolvirea unei diplome de licență. De obicei, este nevoie de doi ani de studiu și vă permite să vă concentrați asupra unei anumite zone de interes în domeniul artelor și umaniste. În multe profesii, este considerat un grad terminal.

S-ar putea să te întrebi, ce este un MA în Drama? Acest grad cuprinde multe sub-specialități și ar trebui să alegeți ceea ce doriți să urmăriți. Cursurile posibile de studiu includ dramaturgia, dramaturgia, regia, actoria, designul tehnic și așa mai departe. Unele instituții solicită participarea la conferințe și seminarii de teatru ca parte a cursurilor. Cele mai multe grade necesită o teză scrisă bazată pe un subiect specific de cercetare.

Există câteva avantaje mari pentru câștigarea MA în Drama. Ca student de teatru, învățați adesea cum să rezolvați creativ problemele. S-ar putea să vă obișnuiți să gândiți în afara casetei și să dezvoltați o mentalitate flexibilă care vă permite să vă adaptați rapid la situații noi, atât profesional cât și personal.

Costurile pentru o MA în teatru depind de școlarizarea școlii care conferă gradul, suma creditelor de școlarizare necesare și alți factori. Este imperativ să se ia în considerare toate opțiunile și taxele percepute înainte de a alege un program.

Cale de carieră incitante pentru absolventul cu Master of Arts în teatru include actor, dramaturg, regizor, profesor și dramaturg. Puteți lucra pentru teatre ca cercetător care oferă fundal istoric pentru piese. Regizorii artistici care supraveghează un sezon de teatru au, de obicei, o diplomă de masterat, la fel ca directorii tehnici, designerii de iluminat, clienții și designerii.

Dacă sunteți interesat de un Master of Arts în Drama, există multe opțiuni disponibile pentru tine. Puteți studia la nivel local, puteți călători într-o țară străină sau puteți alege un curs online dacă aveți nevoie de un program flexibil. Faceți primul pas și căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
California Institute of Integral Studies
San Francisco, Statele Unite ale Americii

De mai bine de 30 de ani, programul de terapie dramatică CIIS a fost cuprins de explorarea modului în care procesele dramatice adaptate terapeutic funcționează de-a lungul tim ... +

De mai bine de 30 de ani, programul de terapie dramatică CIIS a fost cuprins de explorarea modului în care procesele dramatice adaptate terapeutic funcționează de-a lungul timpului pentru a vindeca rănile, pentru a facilita schimbarea durabilă și pentru a ajuta oamenii să-și atingă cel mai mare potențial. Programul nostru integrează cursuri experiențiale, didactice și clinice într-un curriculum cu ritm și secvențial atent, pentru a-i instrui pe studenți să devină conștienți personal și cultural, acordați și terapeuți dramatici și psihoterapeuți competenți. -
MA
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Aug 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici