close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 2 Programe de MA în Design de transport

Un Master of Arts (MA) este un grad de studii postuniversitare care necesită, în general, unul la trei ani de studiu intensiv. Elevii au de obicei posibilitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele teoretice în timp ce câștigă experiență de prima mana într-o anumită disciplină. După absolvire, elevii se pot bucura de mai multe oportunități de angajare și de o creștere a venituri… Citeste mai mult

Un Master of Arts (MA) este un grad de studii postuniversitare care necesită, în general, unul la trei ani de studiu intensiv. Elevii au de obicei posibilitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele teoretice în timp ce câștigă experiență de prima mana într-o anumită disciplină. După absolvire, elevii se pot bucura de mai multe oportunități de angajare și de o creștere a veniturilor.

Ce este un MA în transport Design? Acest program de gradul pregătește absolvenți pentru a crea vehicule pentru a satisface nevoile și dorințele consumatorilor și a altor clienți. Proiectarea autovehiculelor este un domeniu tipic de focalizare, dar unele programe pun accentul pe aeronave, ambarcațiuni și alte forme de transport pe sol, inclusiv sisteme de transport în masă. Elevii învață de obicei despre principiile de design interior și exterior, împreună cu strategiile pentru a face vehiculele mai sigure, mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, accesibile și ecologice.

Acest program de gradul îi ajută pe studenți să-și îmbunătățească abilitățile creative în timp ce învață despre problemele pragmatice din domeniu. Această cunoaștere combinată permite absolvenților să urmărească diverse locuri de muncă, de la crearea directă a desenelor sau modelelor până la a fi consultanți sau supraveghetori.

Costul asociat cu câștigarea unui masterat în Design Design variază în funcție de instituții. Diferențele în lungimea programului și cheltuielile de trai locale pot, de asemenea, să contribuie la discrepanțe în costul final al câștigării acestui grad. Având în vedere acest lucru, studenții care evaluează cheltuielile potențiale pot beneficia de contactarea directă a fiecărei instituții pentru a întreba costurile cunoscute.

O diplomă de master în design de transport împuternicește un absolvent să urmeze o varietate de oportunități de carieră. Acești profesioniști pot lucra la crearea unor noi vehicule conceptuale sau la rafinarea modelelor existente pentru a atinge un anumit scop specific, cum ar fi îmbunătățirea siguranței ocupanților sau reducerea la minimum a pierderilor de energie. Absolvenții ale căror programe au inclus cursuri de lucru în domeniul tranzitului în masă pot lucra, de asemenea, pe dezvoltarea de noi sisteme publice care să apeleze la o audiență mai largă sau să rezolve problemele legate de transportul local.

Astăzi, elevii au opțiunea de a câștiga această diplomă de master complet online. Acest lucru poate aduce beneficii persoanelor cu programe aglomerate, bugete restrânse sau acces geografic limitat la instituțiile care oferă acest program. Dacă sunteți interesat de această opțiune, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Umeå Institute of Design - Umeå University
Umeå, Suedia

MA în programul de proiectare Transport este unic în domeniul său de interes, care se ocupă cu întreg domeniul de proiectare de transport în cooperare cu industria. Elevii sun ... +

MA în programul de proiectare Transport este unic în domeniul său de interes, care se ocupă cu întreg domeniul de proiectare de transport în cooperare cu industria. Elevii sunt educați să aibă o ... -
MA
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
 
Royal College of Art
Londra, Regatul Unit

Crearea de lideri de proiectare cu abilități de influență.

Crearea de lideri de proiectare cu abilități de influență. -
MA
Normă întreagă
15 luni
Engleză
Sept 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici