close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 2 Programe de MA în Proiectare tehnologică

Un Master of Arts este un grad absolvent care oferă studii avansate într-un domeniu selectat. Universitățile din întreaga lume au programe care oferă studenților un nivel mai înalt de specializare, îmbunătățesc cariera și pun bazele unei educații postuniversitare. Ce este un MA în Ingineria Design? Elevii care urmăresc acest grad se pregătesc să dezvolte produse noi. Curriculum… Citeste mai mult

Un Master of Arts este un grad absolvent care oferă studii avansate într-un domeniu selectat. Universitățile din întreaga lume au programe care oferă studenților un nivel mai înalt de specializare, îmbunătățesc cariera și pun bazele unei educații postuniversitare.

Ce este un MA în Ingineria Design? Elevii care urmăresc acest grad se pregătesc să dezvolte produse noi. Curriculumul oferă o înțelegere a piețelor și oferă abilitățile necesare pentru a crea bunuri care vor fi competitive și de succes. Cursul include istoria designului, cu accent pe legăturile sociale, psihologice și antropologice. Cursurile de marketing oferă studii privind comportamentul consumatorilor, poziționarea mărcilor și alte concepte conexe. Elevii vor dobândi expertiză în aplicarea instrumentelor tehnologice pentru proiectarea produselor. Multe programe includ un stagiu de traducere a cunoștințelor și abilităților la locul de muncă.

Beneficiile obținerii gradului includ oportunități de avansare în carieră și dobândirea de cunoștințe aprofundate privind anumite domenii de produse. Elevii dobândesc tehnici analitice și de rezolvare a problemelor, care pot fi avantajoase în viața personală, precum și în setările profesionale. Finalizarea proiectelor pentru gradul de master oferă experiență și întărește abilitățile necesare pentru a satisface cu succes provocările legate de muncă și viață.

Costul urmăririi unui masterat variază foarte mult de la școală la școală, în funcție de locație și de curriculum. Elevii ar trebui să-și exploreze opțiunile globale pentru a determina ce program corespunde cel mai bine nevoilor și obiectivelor lor.

Oportunitățile de carieră sunt atractive pentru absolvenții din cauza nivelului ridicat de specializare oferit de diplomă. Elevii pot dobândi abilități specifice domeniilor cum ar fi construcția, electronica, designul industrial, transportul și interioarele auto. Finalizarea cu succes a programului oferă dovezi ale creativității și abilităților necesare pentru a menține afacerea competitivă pe piață. Aceasta deschide ușa pentru ocuparea forței de muncă în toate industriile care se bazează pe dezvoltarea de noi produse. Studiile aprofundate pregătesc, de asemenea, absolvenții să lucreze în domeniul marketingului sau să servească drept consultanți.

Designul ingineriei oferă avantaje mari pentru avansarea profesională și creșterea personală. Faceți primul pas spre o carieră mai plină de satisfacții. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Domenii de studiu conexe
arrow_drop_up arrow_drop_down
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Umeå Institute of Design - Umeå University
Umeå, Suedia

MA în programul de proiectare Transport este unic în domeniul său de interes, care se ocupă cu întreg domeniul de proiectare de transport în cooperare cu industria. Elevii sun ... +

MA în programul de proiectare Transport este unic în domeniul său de interes, care se ocupă cu întreg domeniul de proiectare de transport în cooperare cu industria. Elevii sunt educați să aibă o ... -
MA
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
 
Royal College of Art
Londra, Regatul Unit

Crearea de lideri de proiectare cu abilități de influență.

Crearea de lideri de proiectare cu abilități de influență. -
MA
Normă întreagă
15 luni
Engleză
Sept 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici