close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate Programele de MA în Design de bijuterii în Europa 2021

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.  Studenții care doresc să creeze, să vândă, sau bijuterii de cercetare vicar ar putea dori să ia un program în acest subiect. Într-un astfel de program, studenții pot învăța cum să proiecteze piese, împreună cu modul de fabricare și d… Citeste mai mult

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Studenții care doresc să creeze, să vândă, sau bijuterii de cercetare vicar ar putea dori să ia un program în acest subiect. Într-un astfel de program, studenții pot învăța cum să proiecteze piese, împreună cu modul de fabricare și de a le vinde. Ei pot afla, de asemenea despre istorie și identificare.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Caută Studii Postuniversitare în Design de bijuterii în Europa 2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Royal College of Art
Londra, Regatul Unit

Bijuterii și metal (J&M) încearcă să înțeleagă lumea prin materiale.

Bijuterii și metal (J&M) încearcă să înțeleagă lumea prin materiale. -
MA
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici