close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MA în Design de bijuterii

De obicei, diplomele de master oferă studenților oportunități de avansare profesională și academică specifice. Cercetătorii își pot adapta studiile pentru a se potrivi intereselor lor. De asemenea, aceștia pot avea posibilitatea de a efectua cercetări în domeniul lor și de a aplica concepte teoretice în aplicațiile din lumea reală. Ce este un MA în Design de bijuterii? Acest gr… Citeste mai mult

De obicei, diplomele de master oferă studenților oportunități de avansare profesională și academică specifice. Cercetătorii își pot adapta studiile pentru a se potrivi intereselor lor. De asemenea, aceștia pot avea posibilitatea de a efectua cercetări în domeniul lor și de a aplica concepte teoretice în aplicațiile din lumea reală.

Ce este un MA în Design de bijuterii? Acest grad poate oferi participanților la program o oportunitate de a studia toate fațetele de bijuterii, inclusiv arta plastica, moda, fotografie, istorie, teoria și practica de design, merchandising și producție. Elevii pot câștiga experiențe practice proiectând și fabricând propriile colecții de bijuterii utilizând diferite tipuri de echipamente, tehnologii și materiale sursă. Ele pot studia modul în care influențele culturale, geografice și economice au afectat designul bijuteriilor în istorie și în timpurile moderne.

Absolvenții pot aplica abilitățile artistice învățate în multe tipuri de activități creative. De asemenea, pot câștiga experiență folosind tehnologii noi și diferite, care pot fi aplicate atunci când faceți bijuterii sau alte tipuri de artă. Abilitățile de prezentare profesionale pot fi îmbunătățite și utilizate atunci când partajați materiale vizuale care evidențiază conținut și temă artistice.

Costul programului poate varia în funcție de modul în care cursul este livrat, inclusiv cursuri online sau individuale, seminarii, ateliere de lucru sau lucrări de lucru în studio. Locația universității și lungimea programului pot, de asemenea, să influențeze costul final.

Elevii pot găsi oportunități de carieră ca artiști, designeri sau producători de bijuterii. Aceștia pot fi, de asemenea, directori executivi și designeri capi ai propriei lor companii de producție de bijuterii. Oportunități pot fi disponibile pentru a deveni administratori de programe sau curatori pentru agențiile guvernamentale sau organizațiile non-profit care operează muzee sau galerii. Oportunitățile de carieră pe segmentul retail pot include consultant de proiectare, manager de educație bijuterii, laboratorul de bijuterii, manager de asigurare a calității, evaluator, dealer de bijuterii imobiliare sau manager de magazin.

Studiile de design de bijuterii pot fi găsite la universități situate în centre de artă și de modă din întreaga lume. Multe oferă oportunități de a se conecta în cadrul industriei în timp ce studiază. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Royal College of Art
Londra, Regatul Unit

Bijuterii și metal (J&M) încearcă să înțeleagă lumea prin materiale.

Bijuterii și metal (J&M) încearcă să înțeleagă lumea prin materiale. -
MA
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici