$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 3 Programe de MA în Design de accesorii

Multe instituții de învățământ superior oferă un Master of Arts (MA) în domenii de studiu care implică artele performante și fine. Acesta este acordat pentru studenții care au intrat în cursuri complexe și experiență de lucru în clasă. În plus, cei care câștigă un grad mai mare tind să aibă o mai bună înțelegere a disciplinei și, de obicei, să câștige mai mult în fo… Citeste mai mult

Multe instituții de învățământ superior oferă un Master of Arts (MA) în domenii de studiu care implică artele performante și fine. Acesta este acordat pentru studenții care au intrat în cursuri complexe și experiență de lucru în clasă. În plus, cei care câștigă un grad mai mare tind să aibă o mai bună înțelegere a disciplinei și, de obicei, să câștige mai mult în forța de muncă.

Ce este un MA în designul accesoriilor? În acest domeniu de studiu, veți afla despre diferitele aspecte implicate în proiectarea, crearea și comercializarea de articole, cum ar fi genți de mână, pantofi și bijuterii. Veți avea ocazia să studiați tendințele în design, să dezvoltați noi idei și să învățați cum să comunicați stilul dvs. potențialilor cumpărători. S-ar putea să aveți experiențe practice și să creați prototipuri. Puteți învăța să scrieți un plan de afaceri și cum să găsiți parteneri.

În timp ce lucrați la un Master în Design Accesorii, puteți lucra cu profesioniști care au experimentat deja un succes în lumea reală. Acest lucru vă poate ajuta să vă pregătiți mai bine să vă lansați propria carieră de modă sau textile. În loc să speri că ideile tale sunt comercializate, poți învăța cum să le faci.

Câștigarea unui masterat poate dura câteva sute de ore de curs. Fiecare program este diferit, așa că contactați școala aleasă pentru a determina costul de școlarizare și pentru a afla despre oportunitățile de bursă.

Absolvenții se pot aștepta să găsească succes în cariere ca designeri de modă și textile. Puteți lucra independent pentru a crea propria dvs. marcă sau muncă cu firme stabilite. Studiile și experiența dvs. vă pot ajuta să vă pregătiți să lucrați ca manager pentru linii de producție pentru pantofi sau accesorii. Casele de modă care creează produse precum eșarfe și pantofi pot aprecia cunoștințele dvs. de specialitate și vă pot ajuta să lucrați în proiectarea și fabricarea produselor.

Înscrieți-vă astăzi pentru a vă lansa visul unui viitor în industria modei. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Accademia Italiana
Roma, Italia

Masterul de arte în design contemporan de bijuterii de doi ani oferă o gamă largă de abordări și contexte, formând designeri profesioniști de bijuterii de avangardă . Design-u ... +

Masterul de arte în design contemporan de bijuterii de doi ani oferă o gamă largă de abordări și contexte, formând designeri profesioniști de bijuterii de avangardă . Design-urile contemporane provin din cercetări formale și semantice , abilități artizanale care se transformă în comerciale, exploatând potențialele comerțului electronic și ale platformelor sociale în crearea de bijuterii contemporane. Cursul se bazează pe un design solid și o metodologie culturală , combinată cu o abordare tehnică puternică , permițând studenților să lucreze la proiecte prin modelare virtuală și imprimare 3D , formând profesioniști care știu să îmbunătățească tehnicile de prelucrare artizanală și tehnologică . Legături și colaborări importante cu industria și instituțiile , oferă studenților oportunități de a construi o rețea de contacte pe parcursul perioadei de doi ani, dezvoltându-și capacitatea de a lucra în echipă și sporind conștientizarea abilităților necesare pentru a se poziționa eficient în lumea profesională. Programul se va concentra pe dobândirea abilităților tehnice de design , precum și a abilităților critice și comunicative care duc la promovarea experimentării, în paralel cu studiul percepției bijuteriilor investigând implicațiile etice și culturale în proiectarea și construcția de bijuterii. -
MA
Normă întreagă
2 ani
Engleză, Italiană
Nov 2022
Campus
 
Royal College of Art
Londra, Regatul Unit

Programul Fashion MA solicită o abordare critică perturbatoare care să conducă la o nouă estetică și răspunsuri despre practica și industria modei.

Programul Fashion MA solicită o abordare critică perturbatoare care să conducă la o nouă estetică și răspunsuri despre practica și industria modei. -
MA
Normă întreagă
Engleză
Sept 2022
Campus
 
Royal College of Art
Londra, Regatul Unit

Bijuterii și metal (J&M) încearcă să înțeleagă lumea prin materiale.

Bijuterii și metal (J&M) încearcă să înțeleagă lumea prin materiale. -
MA
Normă întreagă
Engleză
Sept 2022
Campus