MASTERSTUDIES

Compară Programe de MA în Design interior De învăţare la distanţă 2020

Studiile de masterat sunt mai versatil decât studiilor doctorale și au o gamă largă de aplicații profesionale și academice. Potrivit Departamentul american al Educației, trei tipuri de programe de masterat exista cercetare, profesionale, și terminale. Cele mai populare tipuri de masterat sunt Master of Arts (MA) și Master of Science (MS), într-un amestec de domenii subiect.

Domeniul de design interior combină abilitățile tehnice cu viziune creativă, în scopul de a crea spații de lucru și de viață în structurile rezidențiale sau comerciale. Un designer de interior aduce concepte de design și de nevoile funcționale roade pentru a îmbunătăți orice mediu de interior.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Solicită Informații Programe de MA în Design interior De învăţare la distanţă 2020

2 Rezultate din Design interior, De învăţare la distanţă Filter

Maestru în interior

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
MA
MA
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Italiană
Campus
Online

Un nou concept de design interior interior. Caracteristica acestor cursuri este că teoria academică este combinată cu practica pe site-urile de locuri de muncă reale. Se conce ...

Citeste mai mult

MA Interior Design

National Design Academy
MA
Sept 2020
<
Frecvență redusă
<
18&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Online

Gradul de Masterat Interior Design permite studenților să-și ia studiile la un nivel superior, dezvoltând cunoștințe și abilități relevante pentru industrie, o evoluție ideală ...

Citeste mai mult