MASTERSTUDIES

Compară Programe de MA în Consultanță Cu jumătate de normă în Germania 2020

Studiile de masterat, de obicei cunoscut sub numele de MA, sunt de grade postuniversitare cu durata de cel puțin un an și, uneori, doi ani, acestea sunt predate de grade în mod normal necesită unele de cercetare reală. MA este numele cel mai comun pentru o diplomă de master și este adesea folosit.

Studenții care studiază consultanță pot învăța cum să analizeze practicile de afaceri, revizuirea situațiilor financiare, desfășura activități de cercetare a întreprinderilor concurente și de a dezvolta noi modele de afaceri. Luând cursuri în administrarea afacerilor de management, contabilitate, finanțe și de afaceri este comun.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Programe de MA în Consultanță Part time în Germania 2020

1 Rezultate din Consultanță, Germania Filter

Master of Arts (MA) în leadership și consultanță

International Psychoanalytic University Berlin
MA
01 Oct 2020
<
Frecvență redusă
<
4&nbsp;-&nbsp;6 semestre
Germană
Campus

Acest program de master part-time se adresează managerilor și consultanților. Acesta își propune să vă ofere cunoștințe socio-psihologice solide pentru un leadership și consul ...

Citeste mai mult