MASTERSTUDIES

Compară 3 Programe de MA în Consiliere școlară

O diplomă de master este rezultatul final al anilor de studii într-un program de absolvent, care vine după o diplomă de licență. Acesta poate califica absolvenții ca expert în domeniul lor de studiu ales și le va permite să-și exercite o diplomă mai mare dacă doresc acest lucru.

Ce este un MA în consilierea școlară? Este o diplomă care poate oferi absolvenților de programe abilitățile necesare de care au nevoie pentru a intra în domeniul de consiliere. Absolvenții ar trebui să fie capabili să diagnosticheze eficient și să trateze pacienții într-un cadru școlar cu diferite probleme de sănătate mintală, să recunoască domenii potențiale în care cineva ar putea avea nevoie de ajutor și să ofere îndrumare atunci când este necesar. Cursurile care pot fi solicitate în acest program includ consilierea pentru dezvoltare, consilierea în grup, consiliul postliceal și consilierea în carieră, abilitățile de consiliere, diversitatea socială și culturală și copiii și tinerii în sistemele școlare și familiale.

O diplomă de consiliere școlară ar trebui să ofere absolvenților abilitățile necesare pentru a intra în domeniul consilierii. Majoritatea absolvenților au abilități de audiție, comunicații, abilități analitice și de conducere. Aceste abilități le pot da un pas înainte în căutarea unui loc de muncă.

Costurile de program pentru o diplomă de master variază în funcție de domeniul de studiu, locația școlii și angajamentul timpului elevului. Elevii ar trebui să încerce să contacteze școala lor de interes pentru a înțelege mai bine costurile.

Cei care absolvesc un masterat în consiliere școlară ar trebui să poată găsi locuri de muncă în școlile elementare, medii sau licee, atât în ​​mediul privat, cât și în cel privat. Absolvenții pot fi, de asemenea, posibilitatea de a găsi locuri de muncă în învățământul superior. Potențialele opțiuni de carieră includ consilierul școlar, consilierul în carieră, supraveghetorul clinic, educatorul comunitar sau consilierea privată. Cu timpul petrecut la locul de muncă și certificarea suplimentară, absolvenții ar trebui să nu aibă probleme ridicându-se la posturi de salarizare mai mari, în special dacă aceștia aleg să lucreze sub o practică privată sau într-un rol de consilier senior.

Elevii pot găsi programe de consiliere școlară online la universități, care sunt concepute să le ajute dacă locuiesc în zonele rurale și nu pot călători. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

3 Rezultate din Consiliere școlară Filter

Master of Arts în Consiliere: Consiliere școlară

Our Lady of the Lake University Online
MA
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Online

Maestru on-line de la Universitatea Lacul University of Arts în consiliere este construit pe un curriculum aliniat la standardele CACREP și oferă trei specializări de carieră ...

Citeste mai mult

MA în consiliere școlară

Northeastern Illinois University
MA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Ajutați elevii care au cel mai mult nevoie de dvs. Dezvoltați cunoștințele și abilitățile necesare pentru a sprijini elevii în diverse medii școlare.

Citeste mai mult

Ma in consiliere: consilierea școlară și calificarea LPC

Kean University
MA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Campus

Master of Arts în Consiliere: School Consiliere și opțiunea LPC va oferi studenților cu cursuri solicitate de către Departamentul New Jersey de Educație pentru a beneficia de ...

Citeste mai mult