MASTERSTUDIES

Vezi toate Programele de MA în Conducere educațională 2020/2021 în Statele Unite ale Londra în Marea Britanie

Studiile de masterat sunt mai versatil decât studiilor doctorale și au o gamă largă de aplicații profesionale și academice. Potrivit Departamentul american al Educației, trei tipuri de programe de masterat exista cercetare, profesionale, și terminale. Cele mai populare tipuri de masterat sunt Master of Arts (MA) și Master of Science (MS), într-un amestec de domenii subiect.

Conducerea unităților de învățământ se referă la responsabilitățile liderilor într-un cadru școlar. Acești administratori s-ar putea atrage și de a angaja educatori, punând în mod corespunzător de profesioniști în cazul în care talentele lor ar putea fi puse la cea mai bună utilizare. Aceste autorități de supraveghere lucrează deseori pentru a crea relații de colaborare cu profesori, părinți și elevi. 

 

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Londra este capitala Regatului Unit, regiunea cea mai populată și în cazul în care viața familiei regale. Ea are cea mai mare concentrație de învățământ superior din Europa, cu 412,000 studenți la 43 de universități.

Solicită Informații Programe de MA în Conducere educațională în Statele Unite ale Londra în Marea Britanie 2020/2021

2 Rezultate din Conducere educațională, Londra Filter

Master în leadership și management în educație

University of Roehampton London
MA
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Acest program postuniversitar este conceput pentru a oferi profesioniștilor oportunitatea de a se angaja într-o anchetă sistematică și analitică asupra teoriei și practicilor ...

Citeste mai mult

Master în leadership educativ aplicat

University of London
MA
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;5 ani
Engleză
Online

Dacă sunteți un profesionist educațional care caută să progreseze în management sau un rol de planificare sau dezvoltare educațională, acesta este gradul ideal.

Citeste mai mult