MASTERSTUDIES

Vezi toate Programele de MA în Conducere educațională în Grecia 2020/2021

Un MA reprezintă o diplomă de masterat oferită studenților care au terminat un program de studii legat de științe umane sau arte, precum istorie, comunicații, filosofie, teologie sau limba engleză. Un Masterat în Arte necesită de obicei cursuri teoretice, cercetare și examene scrise.

 

Conducerea unităților de învățământ include activitatea de administratori ai școlilor și acoperă o gamă largă de responsabilități. Aceste drepturi pot include profesori care supraveghează și asimilați, care lucrează la planurile de îmbunătățire a programelor școlare și a modificărilor de punere în aplicare. Un exemplu de sarcini specifice, s-ar putea implica folosirea de rapoarte pentru a identifica problemele și planificarea de îmbunătățire.

Grecia a dezvoltat sistemul lor de învățământ cu studii superioare în partea de sus. Peste 40% din toți grecii trăiesc în Atena și este, de asemenea, în cazul în care cele mai bune oportunități de a urmări un nivel de învățământ superior este. Marginita de Albania, Macedonia, Bulgaria și Turcia, Grecia este o perla turistică cu una din plajele fantastice lume.

Programe de MA Cea Mai Bună în Conducere educațională în Grecia 2020/2021

1 Rezultate din Conducere educațională, Grecia Filter

MA Educație: Leadership

Mediterranean College, Athens
MA
<
Frecvență redusă
<
3 ani
Engleză
Campus

Scopul acestui program este de a ajuta absolvenții de diferite discipline să urmeze o carieră în educație, cu un accent de Leadership și Management, oferind în același timp o ...

Citeste mai mult