MASTERSTUDIES

Vezi toate Programele de MA în Conducere educațională în Finlanda 2020/2021

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Conducerea unităților de învățământ întruchipează activitatea de administratori ai școlilor. responsabilitățile tipice includ adesea curriculum și de planificare a programului, crearea de politici educaționale, sprijin pentru profesori și orientare pentru succesul studenților. Acești profesioniști ar putea fi responsabile pentru a promova îmbunătățirea scorului de testare sau de a aduce cu privire la reforma educațională. 

Formală sistemul de învățământ superior din Finlanda este 7-3-2-2 model. Universitatea nevoie de doi ani, în învățământul profesional sau tehnic și în cele din urmă de doi ani învățământul preuniversitar. Finlanda are, de asemenea, mai multe public, cât și universitățile particulare care au accesul permis de învățământ superior de elevi.

Programe de MA Cea Mai Bună în Conducere educațională în Finlanda 2020/2021

1 Rezultate din Conducere educațională, Finlanda Filter

Maestru în schimbarea educației

University of Helsinki
MA
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
15 Ian 2021
Engleză
Campus

În programul de doi ani de master în schimbarea educației, obțineți o înțelegere a educației ca o construcție dinamică și transformabilă de la nivelul neuronal individual la p ...

Citeste mai mult