MASTERSTUDIES

Vezi toate Programele de MA în Conducere educațională în Filipine 2020/2021

Studiile de masterat sunt mai versatil decât studiilor doctorale și au o gamă largă de aplicații profesionale și academice. Potrivit Departamentul american al Educației, trei tipuri de programe de masterat exista cercetare, profesionale, și terminale. Cele mai populare tipuri de masterat sunt Master of Arts (MA) și Master of Science (MS), într-un amestec de domenii subiect.

Responsabilitățile leadership-ului educațional de obicei cad administratorilor locali, cum ar fi supraveghetorii și directori, și ar putea include decani sau șefi de departamente. Acești profesioniști lucrează deseori cu profesorii, elevii și părinții și sunt adesea responsabile pentru a crea politici de îmbunătățire a sistemelor educaționale existente.

Multe iubesc oamenii buni din Filipine și stilul lor de viata. Studiu de aici, de asemenea, ar putea ajuta să învețe amestec cu cultura de oameni ca tine se angajează curs universitar în Local University College, Universitatea de Stat și Colegiul sau de la Universitatea din Filipine. Filipine este a treia cea mai mare țară vorbitoare de limba engleza din lume, care va face lucrurile mai ușor pentru studenții internaționali.

Programe de MA Cel Mai Bun în Conducere educațională în Filipine 2020/2021

1 Rezultate din Conducere educațională, Filipine Filter

Master de arte în educație, majore în leadership educațional

University of Asia and the Pacific
MA
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Master of Arts în educație majore în programul de Leadership educaționale majore încearcă să dezvolte principalii lideri și profesori-lideri. Este destinat în primul rând educ ...

Citeste mai mult