Filter
Masterat în Arte
Europa Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Compară Programe de MA în Conducere educațională De învăţare la distanţă Europa 2020

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

 

Conducerea unităților de învățământ include activitatea de administratori ai școlilor și acoperă o gamă largă de responsabilități. Aceste drepturi pot include profesori care supraveghează și asimilați, care lucrează la planurile de îmbunătățire a programelor școlare și a modificărilor de punere în aplicare. Un exemplu de sarcini specifice, s-ar putea implica folosirea de rapoarte pentru a identifica problemele și planificarea de îmbunătățire.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Masterate în Arte în Conducere educațională De învăţare la distanţă Europa 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Conducere educațională, Europa, De învăţare la distanţă

European University Cyprus

Programul "Educație Leadership 'își propune să dezvolte cunoștințe esențiale și abilități în teoria și practica de management și leadership în educație. Elevii sunt de aș ... [+]

Programul "Educație Leadership 'își propune să dezvolte cunoștințe esențiale și abilități în teoria și practica de management și leadership în educație. Elevii sunt de așteptat să atingă competență într-o gamă de domenii și teme care fac obiectul relevante, inclusiv inovarea în școli; educație și tehnologie; Comunicare și rezolvare a conflictelor; Cultura organizațională și managementul resurselor; politici publice; sisteme de inspecție și revizuire; și filozofia conducerii în domeniul educației.

Oportunitati de angajare

Administrarea și managementul școlar, elaborarea de politici, think tank-uri, cercetare.

[-]
Cipru Nicosia
Septembrie 2020
Greacă
La zi
18 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of London

Dacă sunteți un profesionist educațional care caută să progreseze în management sau un rol de planificare sau dezvoltare educațională, acesta este gradul ideal. ... [+]

Dacă sunteți un profesionist educațional care dorește să progreseze în management sau consultanță, sau un rol de planificare sau dezvoltare educațională, acesta este gradul ideal pentru dumneavoastră.

Furnizat de Institutul de Educație UCL, acest program de MA este disponibil prin învățare la distanță, permițându-vă să studiați în mod flexibil în timp ce echilibrați angajamentele personale și angajamentele.

Studiind acest program, veți face:

îmbunătățiți-vă înțelegerea leadershipului educațional;fi capabil să aplici teoria și cercetarea în rolul tău actual;favorizează-ți dezvoltarea profesională continuă prin reflecția asupra practicii;să contribuie la îmbunătățirea sistemelor și instituțiilor educaționale și să reflecte asupra calității învățării și predării.Cum studiați... [-]
Regatul Unit Londra
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 5 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză