37 MA Programe în Conducere educațională în America de Nord for 2024

MA Programe în Conducere educațională în America de Nord for 2024Filter
    • Charlotte, Statele Unite ale Americii

    Part time

    22 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Universitatea Queens din Charlotte's 100% on-line MA în Leadership Educațional se străduiește să facă mai ușor pentru tine să pas în K-12 roluri de administrator cu încredere.

    • Aurora, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul online de master în arte în leadership educațional cu aprobare principală de la Universitatea Aurora este conceput strategic pentru a oferi abilitățile și acreditările de care aveți nevoie pentru a reuși ca administrator de școală.Cu o lungă istorie de pregătire a directorilor pentru poziții de conducere, programul AU este aprobat de Consiliul de Pregătire și Licență a Educatorilor de Stat din Illinois (SEPLB) pentru a vă asigura că absolviți complet pregătit pentru oportunități avansate de conducere.

    • South Orange, Statele Unite ale Americii

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Victoria, Canada

    Part time

    2 ani

    Amestecat

    Engleză

    Programul nostru de doi ani de Masterat în Arte în Leadership și Management Educațional este un program de 33 de credite livrat printr-un model mixt care combină învățarea online și o rezidență de învățare în campus. Programul este conceput pentru a ajuta educatorii să dezvolte o înțelegere critică a practicilor de îmbunătățire a școlii, conceptelor și cercetării. Acest program cuprinzător aprobat de Serviciul de calificare a cadrelor didactice se adresează administratorilor și cadrelor didactice din cadrul instituțiilor de învățământ K-12 sau altor setări educaționale care doresc să obțină abilități și acreditări ca lideri pentru a-și avansa cariera actuală sau a lansa una nouă.

    • Winona, Statele Unite ale Americii

    La zi

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul online de arte în leadershipul educațional de la Universitatea Saint Mary din Minnesota te va ajuta să devii un lider sau administrator în copilărie, K-12, în învățământul superior sau într-un mediu de training corporativ.

    • Campbellsville, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul online în administrare educațională al Universității Campbellsville (Supervizor al Instrucțiunii P-12) este proiectat cu atenție pentru a vă oferi instrumentele necesare pentru a vă conduce ca administrator în educație. Din curriculum-ul programului curatat de un consiliu consultativ cu o vastă experiență în domeniu, veți obține o perspectivă mai profundă asupra modului în care puteți împuternici studenții prin educație. Programul online este oferit ca un program tradițional sau opțiunea 6.

    • Chicago, Statele Unite ale Americii
    • New York, Statele Unite ale Americii
    • + 1 more

    La zi, Part time

    36 semestre

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Prin obținerea unui Master în Educație, veți avea o mai bună înțelegere a învățării teoriei, cercetarea și evaluarea, dezvoltarea curriculum-ului și a tehnologiei educaționale. Această combinație de competențe poate oferi o bază solidă pentru o serie de cariere de conducere educaționale.

    • Parkville, Statele Unite ale Americii
    • Kansas City, Statele Unite ale Americii

    8 săptămâni

    În campus

    Master of Education, cu o specializare în grad Leadership-educațional este conceput pentru a pregăti student pentru certificare pentru principalship. Acesta este oferit în format de opt săptămâni, reuniți într-o seară clase pe săptămână, timp de 4 1/2 ore.

    • Naperville, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Vrei să treci în prim-planul învățământului superior și să ai un impact asupra comunității.Aveți impulsul de a depăși elementele de bază și dorința de a vedea și auzi practicile inovatoare pe care colegiile le implementează pentru a avea un impact asupra vieții studenților.Masterul în Arte în Învățământul Superior nu vă va oferi doar spațiul pentru autoexplorare, ci și experiențe practice pentru a vă scufunda mai adânc într-o varietate de domenii.Veți învăța toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă folosi darurile și pentru a vă avansa în cariera de învățământ superior.

    • Chihuahua, Mexic

    În campus

    Spaniolă

    SCOPUL GENERAL AL PROGRAMULUI: Contribuiți la transformarea pozitivă a sistemului și instituțiilor educaționale, pentru a face efectiv dreptul la o educație de calitate pentru toate fetele, băieții și tinerii din Chihuahuan, prin formarea liderilor educaționali.

    • New York, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    6 ani

    În campus

    Engleză

    Înrădăcinat în economie și sociologie, acest masterat vă învață cum să utilizați statistici, seturi de date și rezultate ale cercetării pentru a formula, implementa și evalua politicile educaționale pentru clasele K-12 și învățământul superior. Obțineți abilități și experiență la cerere pentru a crea reforme și a îmbunătăți calitatea educației, lucrând pentru agenții de educație, grupuri de reflecție și organizații nonprofit.

    • Yellow Springs, Statele Unite ale Americii
    • Keene, Statele Unite ale Americii
    • + 2 more

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Concentrarea noastră în domeniul educației comestibile abordează probleme sociale, culturale și comunitare importante care apar din nedreptăți legate de alimente. Acoperind o gamă largă de subiecte, de la siguranța, sistemele, tradițiile, securitatea și justiția alimentelor noastre până la democrația comestibilă, această concentrare vă va oferi o percepție holistică a bucătăriei și a modului în care aceasta afectează societatea noastră.

    • Garden City, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    Amestecat

    Engleză

    Conducerea educațională este ideală pentru profesorul care aspiră să fie într-o poziție de conducere sau pentru liderul clădirii care dorește să lucreze în administrația centrală. Programele pregătesc studenții pentru diferite roluri de conducere, cum ar fi director, asistent director, președinte de departament sau supraveghetor.

    • Sherman, Statele Unite ale Americii

    La zi

    În campus

    Engleză

    Departamentul Educație de la Austin College se angajează să pregătească următoarea generație de lideri de profesori. Acest program de cinci ani de masterat în arte permite studenților să obțină diploma de licență în oricare dintre majorele sau minorii de arte liberale oferite de Austin College și să își continue studiile cu cursuri de studii superioare, rezultând atât un masterat, cât și o certificare de predare.

    • Pittsburgh, Statele Unite ale Americii

    La zi

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Misiunea programului nostru de masterat în artă în programul de administrare educațională este de a pregăti educatori profesioniști pentru funcții de conducere în calitate de administratori școlari sau directori.