Program de Masterat în Arte în Statele Unite ale Windsor Canada

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Windsor Canada 2018

Masterat

O diplomă de master 's este un grad academic acordat persoanelor care au suferit studiu care sa demonstreze o stăpânire sau de mare pentru imagine de ansamblu a unui anumit domeniu de studiu sau zona de practică profesională.

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Windsor este unul dintre cele mai ambițioase din Canada orașele din punct de vedere al învățământului superior. Orasul are instituții cuprinzătoare și de cercetare orientate spre educație în care elevii pot atinge obiectivele lor de carieră. Orasul este mult mai primitoare, prin urmare, chiar și studenții internaționali se aduna aici pentru studiile lor.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Windsor în Canada 2018

Citește Mai Mult

Master Of Arts: Economie

University of Windsor, Graduate
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii September 2018 Canada Windsor

[+]

După finalizarea cu succes a acestor 8 cursuri, studentul va avansa în anul M2 ca student de masterat pentru cel de-al doilea an al programului.

Pe parcursul primului an, elevii din programul de doi ani ia opt avansate de licență cursuri de economie la nivel de microeconomie, macroeconomie și econometrie, necesare pentru a se pregăti pentru programul de 1 an.

[-]