Filter
Masterat în Arte
Canada Ontario Toronto Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top in Ontario Canada 2019

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Este cel mai mare oras din Canada, și sectorul educației a prosperat atât de mult în acest oraș. Multe universități și colegii au stabilit centrele lor de aici pentru a servi oamenii în ceea ce privește învățământul superior este în cauză. Oferind un mediu convenabil pentru studenții de învățare, orașul prin institutii precum Universitatea din Toronto a văzut multe exceleze în cursurile lor profesionale.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte in Ontario în Canada 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Nipissing University

Master of Arts (MA) în Sociologie - Cercetare Socială Cercetare Aplicată se va concentra pe aplicarea de teorii sociale și metodologii de cercetare care să contribuie la ... [+]

Master of Arts în Sociologie - Cercetare Socială Aplicată în Școala noastră de Studii Postuniversitare

Master of Arts (MA) în Sociologie - Cercetare Socială Cercetare Aplicată se va concentra pe aplicarea de teorii sociale și metodologii de cercetare care să contribuie la înțelegerea și abordarea problemele sociale și provocările comunităților nordice și rurale, inclusiv comunitățile indigene, în Canada și în jurul lumea. Programul reunește expertiza facultății în studii de Sociologie, Sănătate și Populație, Gerontologie, Antropologie, Științe și Studii de Mediu, Criminologie și Justiție Penală. Implicarea activă în comunitate, partenerii guvernamentali, un curriculum de cursuri intensive de cercetare și plasamentele de practică vă vor oferi fundamente teoretice și abilități cantitative și calitative de cercetare pentru a întreprinde cercetări, studii de evaluare și politici aplicate în guvern, profit și organizații private. Există trei cursuri necesare care sunt fundamentul gradului și includ: SOCI 5106 Teoria avansată sociologică; SOCI 5216 Research Design; și fie analiza cantitativă SOCI 5217, fie analiza calitativă SOCI 5417. Veți fi bine pregătiți pentru studii mai avansate în domeniul Sociologiei, Antropologiei și Criminologiei la nivel de doctorat.... [-]

Canada Toronto
Septembrie 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză