Studii de MA în Botswana

Vezi Cele Mai Bune Masterate în Arte în Botswana 2018

Masterat

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Botswana este situat în Africa de Sud și a făcut progrese semnificative în dezvoltarea sistemului său de învățământ superior. Descoperirea de diamante a crescut substanțial veniturile pentru națiune, și o mare parte din aceste venituri a fost canalizate în îmbunătățirea școli și colegii.

Solicită Informații Programe de MA Cel Mai Bun în Botswana 2018

Citește Mai Mult

Maestru Al Artelor Plastice în Mediu De Film

AFDA
Campus Cu normă întreagă February 2018 Botswana Botswana Online

AFDA AMF este un program unic de studii postuniversitare concepute pentru învățarea orientată spre sine și pentru persoanele care au un angajament de a: învățarea pe tot parcursul vieții și valori profesionale; fiabilitate și capacitățile de auto-management, cooperarea și lucrul în echipă; capacitatea de a comunica în mod eficient și să aplice strategii de rezolvare a problemelor și de adaptare spontană la circumstanțe cu succes. [+]

AFDA AMF este un program unic de studii postuniversitare concepute pentru învățarea orientată spre sine și pentru persoanele care au un angajament de a: învățarea pe tot parcursul vieții și valori profesionale; fiabilitate și capacitățile de auto-management, cooperarea și lucrul în echipă; capacitatea de a comunica în mod eficient și să aplice strategii de rezolvare a problemelor și de adaptare spontană la circumstanțe cu succes.

Studenții sunt obligați să se înregistreze pentru două mari domenii de studiu: Cercetare academică (individual) Practică profesională (Echipe de producție sau de Productions Professional.) Practica profesionala:

Candidații sunt obligați să completeze una dintre următoarele:... [-]