$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MA în Biologie

Un Master of Arts este un grad postuniversitar care permite studenților să-și aprofundeze competențele într-o ramură de studiu aleasă. În unele cazuri, gradul poate fi bazat pe cercetare, iar unele programe vor necesita finalizarea unei teze de absolvire. Ce este un MA în biologie? O diplomă de master în biologie permite un studiu mai aprofundat în știința vieții, din care pot fi… Citeste mai mult

Un Master of Arts este un grad postuniversitar care permite studenților să-și aprofundeze competențele într-o ramură de studiu aleasă. În unele cazuri, gradul poate fi bazat pe cercetare, iar unele programe vor necesita finalizarea unei teze de absolvire.

Ce este un MA în biologie? O diplomă de master în biologie permite un studiu mai aprofundat în știința vieții, din care pot fi selectate mai multe ramuri. Biologia, în general, este preocupată de structura, creșterea, evoluția și funcția organismelor vii și a celulelor care le transformă. Într-un program postuniversitar, vă puteți concentra gradul în continuare prin alegerea de electives de interes, cum ar fi biologia faunei sălbatice, mediul, medicina, farmaceutice, etnobiology, etnobotany și științele biomolecular. Acest grad este, de asemenea, o piatră de temelie pentru doctorat medical.

Biologia este una dintre acele diplome de licență pentru care este necesară o diplomă de masterat pentru a profita din plin de oportunitățile de angajare. Studiile ulterioare ajută, de asemenea, la comandarea unui salariu mai mare.

Costul de masterat în biologie va depinde de instituția pe care o alegeți și de durata cursului special de studiu. Puteți contribui la acoperirea unor costuri prin alegerea unui program bazat online. Studenții potențiali ar trebui să studieze cu atenție școlile pentru a afla mai multe despre taxele de școlarizare și alte taxe asociate.

Un MA în biologie pregătește absolvenți pentru multe cariere, care vor fi dependente de accent special, care a fost luată în timpul programului. Printre posibilele oportunități de angajare se numără profesor, epidemiolog, asistent de medic, cercetător științific, om de știință în domeniul mediului și manager de laborator. Aceste focalizări pot fi, de asemenea, defalcate. De exemplu, ca cercetător, ați putea alege biologie sau biomedicale. Cu biologia, veti cerceta plante sau animale si puteti rafina in continuare acest tip de biologie marina. Cu cercetarea biomedicală, vă puteți uita la anatomie, kineziologie, virologie și imunologie, doar pentru a numi câteva. De asemenea, vă puteți concentra pe educație, scriere științifică, vânzări sau management.

Veți găsi diplome de master în biologie oferite de mai multe instituții din întreaga lume, fie în campus sau online. Studiul prin Internet oferă o flexibilitate mult mai mare, astfel încât să puteți studia când aveți timp și puteți acorda atenție materialului. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
University of Missouri
Columbia, Statele Unite ale Americii

Indiferent de specialitatea dvs., profesorii dvs. vă aduc expertiza și conexiunile lor profesionale - oferindu-vă experiență practică și oportunități de rețea.

Indiferent de specialitatea dvs., profesorii dvs. vă aduc expertiza și conexiunile lor profesionale - oferindu-vă experiență practică și oportunități de rețea. -
MA
Engleză