Program de Masterat în Arte în Baku Azerbaidjan

Programe de Masterat în Arte de Top în Baku Azerbaidjan 2018

Masterat

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Azerbaidjan învățământ superior nu a atras doar cetățenilor țării, dar, de asemenea, studenții internaționali în special din Orientul Mijlociu și Asia. Cele mai multe dintre curriculum sunt predate în limba arabă. Acest lucru a eliminat orice barieră lingvistică pentru studenții internaționali din Orientul Mijlociu și Asia, unde arabă este vorbită.

Fiind capitala Azerbaidjanului, Baku găzduiește mai multe, colegii, școli profesionale și universități. Multe centre de învățare au fost de a veni cu toate acestea, instituțiile mai vechi, cum ar fi Universitatea de Stat din Baku în continuare cea mai mare populație de studenți.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Baku în Azerbaidjan 2018

Citește Mai Mult

Master Of Arts în Domeniul Studiilor

Khazar University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Azerbaidjan Baku

Studii zonă includ concentraţiile în Studii Europene, Studii Americane, Studii de Caucaz, Studii de turcice Mondială, Orientul Mijlociu Studii Estice, Studii Ruse, şi Studii est-asiatice. [+]

Master of Arts în Studii de zona

&nbsp

Studii zonă includ concentraţiile în Studii Europene, Studii Americane, Studii de Caucaz, Studii de turcice Mondială, Orientul Mijlociu Studii Estice, Studii Ruse, şi Studii est-asiatice. Studiile zona programe sunt interdisciplinare şi includ mai multe departamente. Cu excepţia studenţilor admişi la studii din Orientul Mijlociu şi programele europene de relaţii publice, toate celelalte studii zona elevii vor avea o pistă de studiu individual, conceput în comun de către mai mulţi membri ai facultăţilor şi adaptate în vederea realizării intereselor studenţilor.

&nbsp

Informaţii suplimentare privind unele din programele de studii zona este furnizat de mai jos. Alţii sunt similare, dar, desigur, cu cerinţele lor specifice.... [-]


Master Of Arts în Relaţiile Internaţionale

Khazar University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Azerbaidjan Baku

Curriculum-ul programului de master în Relaţii Internaţionale este proiectat pentru a oferi studenţilor cu un fundal de analiză amplă în domeniile majore ale afacerilor internaţionale [+]

Master of Arts în Relaţii Internaţionale

Curriculum-ul programului de master în Relaţii Internaţionale este proiectat pentru a oferi studenţilor cu un fundal de analiză amplă în domeniile majore ale afacerilor internaţionale, combinat cu accent specific dobândită printr-o concentrare fie funcţionale sau regionale.

Scopul programelor necesare este de a asigura că fiecare student primeşte în programul de bază, pe scară largă, de formare interdisciplinare în afacerile internaţionale. Aceasta include nivelul absolvent curs de muncă în politica internaţională, şi proces istoric, politic şi social.

Număr mic de studenţi admişi în fiecare an permite ca programul să fie adaptate la nevoile individuale şi încurajează interacţiunea strânsă între studenţi şi facultate.Programul intenţionează să ofere un background solid academice pentru studenţii de planificare cariere legate de dezvoltarea, fie în guvern, agenţii private de voluntari sau de sectoare de activitate conexe. ... [-]