Filter
Masterat în Arte
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate Programele de MA în Aviație Europa 2019/2020

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Aviației studiază multe aspecte ale zborului, inclusiv proiectarea, producerea și utilizarea de aeronave. Multe cursuri de aviație face cu aeronave mai grele decât aerul, dar există, de asemenea, studiul aeronavelor mai ușoară decât aerul, cum ar fi dirijabile.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Caută Studii Postuniversitare în Aviație Europa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Aviație, Europa

UWL University of West London

Cursul de Master în Managementul Turismului Internațional și al Aviației încearcă să reunească teorii, concepte și practici pentru a dezvolta înțelegeri critice ale unei ... [+]

Prezentare generală

Cursul de Master în Managementul Turismului Internațional și al Aviației încearcă să reunească teorii, concepte și practici pentru a dezvolta înțelegeri critice ale unei cariere manageriale în cadrul fie industriei turismului, fie a aviației.

MA oferă o oportunitate de a spori abilitățile de cercetare pentru a promova capacitatea de angajare în industria turismului sau a aviației. Acesta este oferit ca un curs de un an cu normă întreagă și doi ani cu normă întreagă. Acest curs este livrat într-o instituție recunoscută la nivel internațional.

De ce să alegi acest curs?

Pe parcursul cursului, veți adopta o abordare interdisciplinară a studiului managementului turismului și aviației prin utilizarea materialelor de studiu de caz internațional pentru a înțelege operațiunile globale ale sectoarelor turismului și aviației.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IUBH University of Applied Sciences

Aducerea clienților și a bunurilor la destinație rapid și în siguranță - acestea sunt sarcinile-cheie în Managementul Aviației. Dar în managementul superior, poziția pe p ... [+]

Managementul aviației - viitoarea industrie a aviației

Aducerea clienților și a bunurilor la destinație rapid și în siguranță - acestea sunt sarcinile-cheie în Managementul Aviației. Dar în managementul superior, poziția pe piață și eficiența companiei sunt, de asemenea, în mâinile tale.

Cu Master în Managementul Aviației vă transformați pasiunea pentru procesele de aviație și logistică într-o profesie. Cu acest program de studiu, veți dobândi know-how-ul necesar în domeniul gestionării traficului aerian pentru a prelua ulterior responsabilitatea executivă într-o companie specifică industriei cu activități de afaceri internaționale.

dateCe perspective de carieră aveți în managementul aviației?Programul de masterat cu accent pe managementul aviației te face un expert în aviație. Ca manageri viitori, vă asumați responsabilitatea în domeniul traficului aerian și al logisticii. Posibili angajatori ai unui manager de trafic aerian sunt, de exemplu, companiile aeriene, companiile de transport / logistică, furnizorii și furnizorii de servicii, consultanțele de management și aeroporturile.Absolvenții IUBH sunt foarte apreciați atât în ​​companii naționale, cât și internaționale. În "Zilele noastre de carieră", aveți deja ocazia să faceți contacte inițiale cu viitorii angajatori în timpul studiilor.... [-]
Germania Bad Honnef Berlin Munich
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 - 4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză