Program de Masterat în Arte în Wiener Neustadt Austria

Programe de Masterat în Arte de Top în Wiener Neustadt Austria 2018

Masterat

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Dacă sunteți de gândire de a promova educația într-o instituție, în care excelența academică este respectată, atunci Austria oferă cea mai bună destinație. Aceste instituții se bazează astfel de cercetare care să permită studenților pentru a obține idei cu privire la modul în care rezolva probleme reale.

Acest oraș are o istorie bogată educație. Australia cea mai mare și prima scoala de afaceri-Fachhoschule, precum și inginerie centru-Universitatea de Stiinte Aplicate Wiener Neustadit, se află aici.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Wiener Neustadt în Austria 2018

Citește Mai Mult

Ma In Consultanta In Afaceri Internationale

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Austria Wiener Neustadt

Consiliere pentru companii International (BCI) este un program de înaltă calitate și grad de afaceri provocator la nivel de master predate în întregime în limba engleză. [+]

Consiliere pentru companii International (BCI) este un program de înaltă calitate și grad de afaceri provocator la nivel de master predate în întregime în limba engleză.

Programul oferă un avantaj considerabil atunci când începe cariera ta, în special în gestionarea afacerilor și consultanță profesii. Ca absolvent BCI va fi capabil să îndeplinească cerințele comunității de afaceri prin intermediul abilităților de comunicare în limba engleză, perfecte înțelegerea interculturală și de experiență, afaceri la nivel mondial de know-how și cunoștințe de standarde universale. Programul de patru-semestru, maestru full-time oferă un mediu deosebit de stimulare în care studenți din multe națiuni diferite și provin din medii culturale lucrează împreună cu o facultate internaționale. În al patrulea semestru vă sunt încurajați să studieze în străinătate, la una din universitățile partenere din întreaga lume.... [-]