Filter
Masterat în Arte
Austria Linz Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top in Linz Austria 2019

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Dacă sunteți de gândire de a promova educația într-o instituție, în care excelența academică este respectată, atunci Austria oferă cea mai bună destinație. Aceste instituții se bazează astfel de cercetare care să permită studenților pentru a obține idei cu privire la modul în care rezolva probleme reale.

Este al treilea cel mai mare oraș din Australia și are un rezultat, are numeroase unități de învățământ pentru a satisface atât pentru studenți locale și internaționale. Universitatea de Artă și Design industrial Linz si Universitatea John Kepler se numără printre instituțiile de învățământ din acest domeniu.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte in Linz în Austria 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University of Applied Sciences Upper Austria

Programul de diplomă triplă oferă studenților posibilitatea de a dezvolta și gestiona activitățile generale de afaceri, vânzări și marketing pentru viitoarele companii in ... [+]

Programul de diplomă triplă oferă studenților posibilitatea de a dezvolta și gestiona activități generale de afaceri, vânzări și marketing pentru viitoarele companii internaționale. Pentru astfel de manageri, este esențial să se dezvolte abilități de gândire antreprenorială și să se știe cum să se facă față provocărilor de fond ale unei culturi. În piețele digitalizate și globalizate de astăzi înțelegerea și utilizarea evoluțiilor tehnologice, influențarea proceselor de afaceri, dar și capacitatea de a combina punctele de contact virtuale și fizice cu clienții este indispensabilă.

Profil de carieră

O descriere tipică a postului ar constitui o poziție de conducere într-o filială străină a unei companii care operează la nivel global. Postările posibile includ, de exemplu, manager de produs, manager de cont cheie sau director de marketing sau de vânzări.... [-]

Austria Wels Steyr Hagenberg Linz  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză