Program de Masterat în Arte în Klagenfurt Austria

Programe de Masterat în Arte de Top în Klagenfurt Austria 2018

Masterat

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Dacă sunteți de gândire de a promova educația într-o instituție, în care excelența academică este respectată, atunci Austria oferă cea mai bună destinație. Aceste instituții se bazează astfel de cercetare care să permită studenților pentru a obține idei cu privire la modul în care rezolva probleme reale.

Klagenfurt are de a găzdui unele dintre instituțiile de învățământ din Austria. Acest al șaselea cel mai mare oras este acasa, la Institutul de Formare tehnică a Sindicatelor și un alt institut de Camera de Comerț.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Klagenfurt în Austria 2018

Citește Mai Mult

Ma - Managementul Afacerilor Internaționale

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Austria Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 mai mult

Management International Business este un program de doi ani de studii de masterat de înaltă calitate, care este predat în întregime în limba engleză. Acesta are ca scop să permită studenților absolvent să dobândească de afaceri necesare și [+]

MA - Management International

De ce studia Management International Business de la Carinthia Universitatea de Stiinte Aplicate (CUAS) - Școala de Management în Villach, Austria?

• Management International Business este un program de doi ani de studii de masterat de înaltă calitate, care este predat în întregime în limba engleză. Acesta are ca scop să permită studenților absolvent să dobândească de afaceri necesare și cunoștințele și competențele socio-economic să se specializeze în managementul internațional.

• Managementul International Business este foarte orientată spre practică. Studii de caz de învățare, în viața reală pe baza problemelor, simulari online, consultanta de proiecte pentru companii internationale, provocările echipei sau excursii oferi șanse de a învăța despre afaceri internaționale într-un mod interactiv.... [-]