Program de Masterat în Arte în Feldkirchen in Kärnten Austria

Programe de Masterat în Arte de Top în Feldkirchen in Kärnten Austria 2018

Masterat

Un MA reprezintă o diplomă de masterat oferită studenților care au terminat un program de studii legat de științe umane sau arte, precum istorie, comunicații, filosofie, teologie sau limba engleză. Un Masterat în Arte necesită de obicei cursuri teoretice, cercetare și examene scrise.

Republica Austria se mândrește cu o vastă cultură politică, educaționale și artistice. Geografia Austria permite, de asemenea, pentru toate tipurile de experiențe sezon.

Feldkirchen in Kärnten (slovenă: Trg) este un oraș în statul austriac Carinthia și capitala districtului cu acelasi nume. Feldkirchen primit privilegii de oraș în 1930.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Feldkirchen in Kärnten în Austria 2018

Citește Mai Mult

Ma - Managementul Afacerilor Internaționale

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Austria Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 mai mult

Management International Business este un program de doi ani de studii de masterat de înaltă calitate, care este predat în întregime în limba engleză. Acesta are ca scop să permită studenților absolvent să dobândească de afaceri necesare și [+]

MA - Management International

De ce studia Management International Business de la Carinthia Universitatea de Stiinte Aplicate (CUAS) - Școala de Management în Villach, Austria?

• Management International Business este un program de doi ani de studii de masterat de înaltă calitate, care este predat în întregime în limba engleză. Acesta are ca scop să permită studenților absolvent să dobândească de afaceri necesare și cunoștințele și competențele socio-economic să se specializeze în managementul internațional.

• Managementul International Business este foarte orientată spre practică. Studii de caz de învățare, în viața reală pe baza problemelor, simulari online, consultanta de proiecte pentru companii internationale, provocările echipei sau excursii oferi șanse de a învăța despre afaceri internaționale într-un mod interactiv.... [-]