219 MA Programe în Asia for 2024

MA Programe în Asia for 2024Filter
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    2 ani

    Amestecat

    Engleză

    La Universitatea din Manchester, credem că educatorii sunt influențatori puternici și au voci importante într-o lume care se globalizează rapid. Este intenția noastră de a împuternici liderii educaționali să facă față provocărilor dificile în globalizarea spațiilor educaționale cu compasiune și competență.

    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Departamentul de literatură străină și lingvistică oferă un master în literatură engleză. Toate pistele sunt proiectate să dureze doi ani. Programele de literatură engleză oferă fie o teză (cercetare), fie una non-teză (generală). În plus, scopul tezei este ca studenții să efectueze cercetări originale și să contribuie la cunoștințele științifice.

    • Ramat Gan, Israel

    La zi

    2 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Departamentul de Filosofie Evreiască (Gândirea Evreiască și Cabala) din Facultatea de Studii Evreiești a lui Bar-Ilan University este dedicat cercetării și predării tuturor domeniilor filozofiei evreiești din perioada clasică până la scrierea filozofiei evreiești în zilele noastre, inclusiv studiul Cabalei și Hasidismului. Un accent deosebit este pus pe studiul și cercetarea gândirii filozofice, contemplației mistice și relațiilor interreligioase. Dacă sunteți interesat de domenii precum tradiția evreiască, filozofia și istoria evreiască, Departamentul de Filosofie evreiască vă invită să participați la un masterat fascinant în filozofie evreiască, care vă provoacă gândirea, care vă duce în explorarea cuprinzătoare a lumii Filosofia evreiască și toate aspectele ei, examinând în același timp diferite abordări, discursuri și metode dintr-o perspectivă culturală largă. Citiți acest articol pentru a afla mai multe despre program.

    • Potsdam, Germania
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    2 semestre

    În campus

    Engleză

    În programul nostru de master Visual & Experience Design, studenții vor dobândi o înțelegere a inovațiilor în interacțiunile digitale, computaționale și fizice care pătrund în viața noastră de zi cu zi. Toate subiectele vor fi livrate în grupuri secvenţiale, permiţând studenţilor să însuşească şi să aplice teorii în contexte reale, precum şi să imagineze scenarii complet noi.

    • Jerusalem, Israel

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Institutul de Arheologie și Școala Rothberg de la The Hebrew University of Jerusalem invită studenți din întreaga lume să studieze istoria și cultura Țării Bibliei, în epoca bronzului și a fierului, prin arheologie, text și limbi străvechi. Programul bogat încorporează atât studii în clasă, cât și pe teren, deoarece studenții sunt obligați să participe la săpături majore și sondaje efectuate de cercetători de top ai Institutului.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    În secolul XXI, întreprinderile sunt mai integrate global decât oricând, ceea ce înseamnă că expertiza internațională în afaceri este foarte căutată pentru a înțelege condițiile și oportunitățile dinamice pe o piață globală. Organizațiile au nevoie de manageri cu abilități în acest domeniu pentru a-și atinge aspirațiile internaționale. Gradul de management internațional al afacerilor în MA este predat în cadrul Școlii de afaceri a Universității Middlesex, unde oferim cercetare și cercetare de înaltă calitate și oferim un mediu de învățare de susținere, ajutând elevii să obțină rezultate academice excelente.

    • London, Regatul Unit
    • Hong Kong, Hong Kong

    Part time

    107 săptămâni

    În campus

    Engleză

    Noul nostru MA Law (SQE1) este un curs de conversie a dreptului și include Cursul nostru de pregătire SQE1, care pregătește studenții pentru evaluările SQE1. Cursul este conceput pentru absolvenții non-drept care doresc să se califice ca avocat și să obțină o calificare juridică la nivel de Master. Ca o calificare recunoscută la nivel internațional, un master în drept este o completare excelentă la portofoliul tău. Cu un nivel puternic de sprijin de la început, acest curs este o introducere excelentă în drept dacă dețineți o diplomă de licență într-o altă disciplină. Finalizarea cu succes a Legii MA (SQE1) vă califică, de asemenea, să progresați pentru a studia Practica juridică LLM (SQE1&2) pentru a deveni avocat.

    • Ari'el, Israel

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Deveniți un comunicator multiplatformă și învățați nu numai bazele teoretice, ci și abilitățile practice de a crea campanii de impact și memorabile. Conceput pentru a vă oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși în mediul dinamic și peisajul publicitar de astăzi, acest program va pune accent pe comunicarea scrisă, vorbită, vizuală și interactivă. Începeți drumul spre a vă stabili ca lider în acest domeniu interesant! Aflați cum puteți deveni un master online în publicitate digitală și strategică.

    • Jdeideh, Liban

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Masterul în Arte în Studii Islamice este oferit liderilor de gândire, administratorilor, educatorilor sau profesioniștilor care caută o înțelegere mai profundă a credințelor și valorilor islamului împreună cu nevoile comunităților de credință dominantă care interacționează cu religia creștină din Orientul Mijlociu de Nord. regiunea Africii.

    • Niigata, Japonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program de gradul este nu numai pentru a permite studenților să înțeleagă cadrele moderne de economie, dar, de asemenea, pentru a le dota cu instrumente analitice în economie.

    • Jiaxing, China

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Chineză

    Universitatea Zhejiang (ZJU) este prima din China care acordă o diplomă de master în Studii Chineze, aprobată de Ministerul Educației. În comparație cu programe similare din țară, programul de Master of China Studies (MCS) are cea mai mare înscriere, cu cel mai complet curriculum și cea mai extinsă cooperare internațională. Este un brand model al ZJU în educația internațională de nivel înalt. În noiembrie 2014, a fost înființat Institutul de Studii Chineze al Universității Zhejiang (ICS).

    • Rajgir, India

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Școala de Studii Budiste, Filosofie și Religie Comparată oferă MA în Studii Budiste, Filosofie și Religie Comparată și MA în Studii Hinduse (Sanātana). Programul în Studii budiste subliniază un studiu profund și distinctiv al ideilor și valorilor budiste și contextualizează istoric aceste idei în relație cu alte tradiții filozofice și religioase proximale, cum ar fi vedica, Sankhya, Yoga și Tantra. Programul de studii hinduse este conceput pentru a le permite studenților să înțeleagă bogatul sistem spiritual, precum și un sistem intelectual al hinduismului - un sistem interdisciplinar distinct în care textualul și oralul, verbalul și vizualul, științificul și metafizic, transcendental. iar cele funcționale sunt interconectate ca părți ale unui întreg. Printr-un curriculum interdisciplinar/comparat, Școala examinează contextele socio-istoric-culturale mai largi ale dezvoltării tradițiilor hinduse și budiste și sistemele filozofice concurente din Asia în general și din Asia de Sud și de Sud-Est în special.

    • Singapore, Singapore

    La zi, Part time

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Masterul de un an în arte (luc de curs) în culturi vizuale japoneze folosește abordări comparative, transregionale și transculturale pentru a explora culturile vizuale din Japonia și nu numai. Acest program abordează vizualizarea tot mai mare a informațiilor în lumea de astăzi, oferind studenților o oportunitate oportună de a înțelege modul în care culturile vizuale se difuzează și se adaptează la nivel global, cu Japonia - un pionier în domeniul producției culturale vizuale - ca punct de referință central.

    • Baku, Azerbaidjan

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Cu o abordare prietenoasă din punct de vedere academic în ceea ce privește știința politică (și sub-domeniul său integrant al relațiilor internaționale), acest program postuniversitar recunoaște faptul că procesele de studiu atât a Europei, cât și / sau a Asia-Pacificului și a Africii sunt, în mod tradițional, caracterizate de o mulțime de percepții, interpretări greșite, obstacole metodologice generale și pur și simplu falsuri. În clasa noastră, vom aborda în mod eficient toate aceste și multe alte provocări, aducând cele mai noi cunoștințe academice în studiile de zonă.

    • Amman, Iordania

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    În acest program de un an, obțineți o pregătire practică, la nivel de absolvent, în asistență umanitară și gestionarea crizelor. Veți petrece câte un semestru în Iordania și Uganda, care împreună găzduiesc aproape trei milioane de refugiați, întâlnindu-vă cu lucrătorii ONG-urilor, observând asistența umanitară în acțiune și desfășurând lucrări de teren. Veți experimenta, de asemenea, un teren de 10 zile viSIT la Geneva, un centru global pentru asistență umanitară, unde veți afla despre politica și advocacy umanitare și veți compara activitatea desfășurată de sediul agenției umanitare și ONU cu munca practică desfășurată. pe pământ. În ultimul semestru, îți vei pune în practică învățarea în timpul unui practic de teren la o organizație de ajutor umanitar din Iordania sau Uganda.