MASTERSTUDIES

Vezi toate Programele de MA în Arte aplicate în Oceania 2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. O diplomă de master 's pregătește pe elevi pentru a conduce sau de a gestiona. O diplomă de master 's pregătește, de asemenea, o persoană pentru o serie de preocupări prin studii de specialitate a unui câmp.

 

Cuvântul „aplicat“ în „aplicat gradul de arte“, înseamnă că este profesională în natură. După terminarea acestui tip de program, studenții sunt înarmați cu abilitățile de care au nevoie pentru a începe o carieră, fără a fi nevoie de educație sau formare profesională ulterioară.

Oceania, de asemenea, cunoscut sub numele de Oceanica este o regiune centrat pe insulele din Oceanul Pacific tropical [4] Avizele de ceea ce constituie gama Oceania din cele trei subregiuni de Melanezia, Micronezia și Polinezia [5] a, în sens mai larg, întreaga regiune insular. între Asia și cele două Americi, inclusiv Australia și Arhipelagul Malay.

Caută Studii Postuniversitare în Arte aplicate în Oceania 2020

1 Rezultate din Arte aplicate, Oceania Filter

Maestru al artelor (prin cercetare)

Bond University
MA
Ian 2021
<
La zi
<
104 săptămâni
Campus

Master of Arts programului oferă studenților cu abilitățile de cercetare necesare pentru o carieră academică în universitate sau sectorul de cercetare, sau ocuparea forței de ...

Citeste mai mult