166 MA Programe în Arta spectacolului în Regatul Unit for 2024

MA Programe în Arta spectacolului în Regatul Unit for 2024Filter
    • Poole, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    MA Practica de film este pentru cineasti talentați și emergenți care încearcă să învețe prin realizare, să privească dincolo de scurtmetraj, să se definească ca artiști în cadrul practicii de film și să câștige acea experiență vitală cerută de industrie. MA Film Practice vă oferă șansa de a vă dezvolta practica independentă, priceperea de specialitate și potențialul creativ, în cadrul unei culturi cinematografice unice, care este susținută de experți cu o gamă largă de abilități. Veți avea acces și la resurse tehnice de înaltă calitate.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Direcția digitală răspunde nevoii noastre urgente de a avea o poveste incluzivă și relevantă. Programul nostru analizează apariția unor noi tehnologii pentru a spune povești, cum ar fi VR, AR și platformele mobile, alături de viitorul povestirii în sine.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Filmarea și critica sunt un domeniu de interes imens, plăcere și creativitate. Susținut de facilități de predare și producție de film de ultimă generație, masteratul în film de la Queen își propune să ofere un curriculum bogat și divers conceput pentru a permite studenților să se specializeze în abordări critice și practice ale filmului și a altor arte media.

    • Online United Kingdom

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Această introducere fascinantă a metodelor și materialelor utilizate pentru cercetarea muzicală se va potrivi profesioniștilor care lucrează într-o gamă largă de setări legate de muzică și este, de asemenea, aplicabilă dacă aveți un interes pentru muzică. Studiile dumneavoastră se vor baza pe științele umaniste digitale, folosind tehnologii creative pentru a vă dezvolta abilitățile de cercetare și pentru a analiza critic o varietate de surse muzicale. Veți întâlni o serie de subiecte muzicale, teme și repertorii din diferite perioade și stiluri – pe măsură ce vă implicați cu muzica occidentală, non-occidentală și populară – și veți putea să vă adaptați studiile în funcție de interesele dumneavoastră muzicale.

    • Birmingham, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul nostru unic de masterat în dirijat coral este condus de profesorul Simon Halsey CBE și este în asociere cu City of Birmingham Symphony Orchestra și corurile și dirijorii săi de renume internațional. Acesta le oferă studenților posibilitatea de a observa, dirija și cânta în fiecare săptămână.

    • Sidcup, Regatul Unit

    La zi

    13 Luni

    În campus

    Engleză

    Theatre for Young Audiences is a practical training program for performers and makers from a range of disciplines, that explores approaches to making work for, by, and with children and young people. Underpinning the course is the ambition to define Theatre for Young Audiences as a cutting-edge arts practice, outside (or perhaps alongside) the Applied Theatre framing that so often dominates this area of training, encouraging co-creative processes that balance the sensibilities of the adult artist and the creative voice of children and young people.

    • Online United Kingdom

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Practica noastră online de MA Film vă va oferi cunoștințele creative și abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă stabili cu fermitate ca regizor de film cu înaltă calificare și succes. Studiați în ritmul dvs. cu cursul nostru de producție online cu jumătate de normă, în timp ce stăpâniți ceea ce este necesar pentru a produce filme care inspiră, provoacă și implică publicul. Furnizat de regizori apreciați, MA Film Practice vă va provoca să gândiți în afara cutiei și să vă depășiți limitele creative, eliberându-vă potențialul ca regizor profesionist.

    • Wallisdown, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Întrucât mass-media bazată pe ecran joacă un rol mai central în viețile noastre, acest curs hrănește o înțelegere avansată a acestora, combinând abilitățile esențiale necesare pentru a schimba industriile media cu implicarea inovatoare și practică cu funcționarea lor interioară.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Un program intensiv de un an, cu accent pe dezvoltarea vocii originale a scriitorului.

    • Dundee, Regatul Unit

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • London, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Cursul de masterat în studii cinematografice a fost conceput pentru studenții care doresc să-și aprofundeze cunoștințele despre cinematografele și mass-media din lume. Oferă o gamă largă de opțiuni care acoperă toate aspectele filmului și media, inclusiv teorie, istorie, stil, reprezentare, spectator, filozofie și practica critică a media (realizarea filmului).

    • London, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Dezvoltați-vă practica de dans și abilitățile de performanță abordându-le ca procese de cercetare în acest program bazat pe cercetare practică. Acest program bazat pe cercetare vă va încuraja să abordați performanța ca pe o practică critică și să savurați relațiile contextuale complexe care există în realizarea și interpretarea dansurilor. Veți explora rolul dvs. de colaborator în realizarea performanței ca unul de agenție și împuternicire într-un mediu de susținere. Veți fi încurajat să dezvoltați și să testați idei și abilități noi prin cercetarea dvs. de practică, pentru a vă imagina modul în care acestea se leagă de antrenament, practică, performanță, filosofia dansului și dramaturgia. Veți fi sprijinit de mentorat și de predare a personalului cu experiență în studiourile noastre moderne și veți avea ocazia de a lucra cu artiști interni și vizitatori, savanți și o comunitate diversă de colegi.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Cursul de masterat în producție de film și televiziune își propune să ofere absolvenți angajabili și cu gândire inteligentă, pregătiți pentru industrie și conștienți de problemele pe care le presupune crearea de conținut pentru ecrane mari și mici.

    • Manchester, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Editarea pricepută este esențiala oricărei producții de televiziune de succes, dar cu acest master în editare pentru TV, film și media digitală, veți câștiga mult mai mult decât abilitatea de a edita în mod eficient materialul vizual. Dacă sunteți în căutarea oportunității de a vă dezvolta abilitățile narative, tehnice și de colaborare în contextul producției de televiziune, acesta este cursul pentru dvs.

    • Essex, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Inovatorul MA Performing Arts oferă oportunități fantastice pentru a vă explora specialitatea în artele spectacolului, în conformitate cu aspirațiile dvs. de carieră. Vă permite să vă depărtați de ceilalți în domeniul ales și să conduceți discuția în sectorul artelor spectacolului.