219 MA Programe în Arta spectacolului în Europa for 2024

MA Programe în Arta spectacolului în Europa for 2024Filter
    • Grand Canal Dock, Irlanda
    • Dublin, Irlanda

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Ultimul deceniu a cunoscut o creștere a producției media digitale, inclusiv conținut video în flux și media interactivă. Companiile de producție de media digitală de astăzi au nevoie de departamente de muzică flexibile, creative, capabile să lucreze la termene scurte cu resurse limitate. MA își propune să formeze compozitori cu competențe diverse, autonomi, gata să opereze dinamic ca antreprenori independenți în acest sector fluid.

    • Berlin, Germania

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Scrierea de serii, producerea de filme de lung metraj, proiectarea formatelor TV, editarea filmelor - lumea filmului și a televiziunii este mare și crește dinamic. Cu programul MA Film, Televiziune și Narațiuni digitale, vă veți asigura locul în industrie.

    • Poole, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    MA Practica de film este pentru cineasti talentați și emergenți care încearcă să învețe prin realizare, să privească dincolo de scurtmetraj, să se definească ca artiști în cadrul practicii de film și să câștige acea experiență vitală cerută de industrie. MA Film Practice vă oferă șansa de a vă dezvolta practica independentă, priceperea de specialitate și potențialul creativ, în cadrul unei culturi cinematografice unice, care este susținută de experți cu o gamă largă de abilități. Veți avea acces și la resurse tehnice de înaltă calitate.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Direcția digitală răspunde nevoii noastre urgente de a avea o poveste incluzivă și relevantă. Programul nostru analizează apariția unor noi tehnologii pentru a spune povești, cum ar fi VR, AR și platformele mobile, alături de viitorul povestirii în sine.

    • Groningen, Ţările de Jos

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Olandeză, Engleză

    • Online United Kingdom

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Această introducere fascinantă a metodelor și materialelor utilizate pentru cercetarea muzicală se va potrivi profesioniștilor care lucrează într-o gamă largă de setări legate de muzică și este, de asemenea, aplicabilă dacă aveți un interes pentru muzică. Studiile dumneavoastră se vor baza pe științele umaniste digitale, folosind tehnologii creative pentru a vă dezvolta abilitățile de cercetare și pentru a analiza critic o varietate de surse muzicale. Veți întâlni o serie de subiecte muzicale, teme și repertorii din diferite perioade și stiluri – pe măsură ce vă implicați cu muzica occidentală, non-occidentală și populară – și veți putea să vă adaptați studiile în funcție de interesele dumneavoastră muzicale.

    • Birmingham, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul nostru unic de masterat în dirijat coral este condus de profesorul Simon Halsey CBE și este în asociere cu City of Birmingham Symphony Orchestra și corurile și dirijorii săi de renume internațional. Acesta le oferă studenților posibilitatea de a observa, dirija și cânta în fiecare săptămână.

    • Tallinn, Estonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de master documentar este axat pe conceptul de autor al documentarului de creație. În timpul studiilor de doi ani, studenții sunt îndrumați să-și găsească vocea autorului și să-și dezvolte abilitățile reale de a povesti. Fiecare student creează un scurt documentar în fiecare semestru.

    • Sidcup, Regatul Unit

    La zi

    13 Luni

    În campus

    Engleză

    Theatre for Young Audiences is a practical training program for performers and makers from a range of disciplines, that explores approaches to making work for, by, and with children and young people. Underpinning the course is the ambition to define Theatre for Young Audiences as a cutting-edge arts practice, outside (or perhaps alongside) the Applied Theatre framing that so often dominates this area of training, encouraging co-creative processes that balance the sensibilities of the adult artist and the creative voice of children and young people.

    • Online United Kingdom

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Practica noastră online de MA Film vă va oferi cunoștințele creative și abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă stabili cu fermitate ca regizor de film cu înaltă calificare și succes. Studiați în ritmul dvs. cu cursul nostru de producție online cu jumătate de normă, în timp ce stăpâniți ceea ce este necesar pentru a produce filme care inspiră, provoacă și implică publicul. Furnizat de regizori apreciați, MA Film Practice vă va provoca să gândiți în afara cutiei și să vă depășiți limitele creative, eliberându-vă potențialul ca regizor profesionist.

    • Wallisdown, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Întrucât mass-media bazată pe ecran joacă un rol mai central în viețile noastre, acest curs hrănește o înțelegere avansată a acestora, combinând abilitățile esențiale necesare pentru a schimba industriile media cu implicarea inovatoare și practică cu funcționarea lor interioară.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Un program intensiv de un an, cu accent pe dezvoltarea vocii originale a scriitorului.

    • Dundee, Regatul Unit

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Jyväskylän yliopisto, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    În acest program veți dezvolta o înțelegere a modului în care oamenii experimentează și percep muzica și de ce atât de mulți oameni o iubesc atât de mult. Vei deveni un expert în mai multe domenii ale cercetării muzicale, bine versat în diverse tehnologii folosite pentru a studia acest subiect fascinant. Cursurile noastre vă vor oferi abilități valoroase, transferabile într-un număr mare de cariere interesante în sectorul mai larg al muzicii, artelor și culturii, precum și în mediul academic.

    • Budapest, Ungaria

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Institutul pentru Teoria Artei și Studiile Media din ELTE este în prezent singura instituție superioară de învățământ din Ungaria care oferă o diplomă de master în limba engleză în Studii de Film.